Σάββατο 20 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ
Φουλ επίθεση οι "Οράνιε"

"Φουλ επίθεση". Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των Ολλανδών, που θέλουν σήμερα, με αντίπαλο τη Νότια Κορέα, να καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν την πρώτη αγωνιστική. Να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο προπονητής των "Οράνιε", Γκους Χίντιγκ, αναμένεται να παρατάξει στην επίθεση το δίδυμο Ρόναλντ Ντε Μπουρ και Ντένις Μπέργκαμπ, με δεδομένη την απουσία του Κλάιφερντ, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

"Μπορεί για πολλούς να θεωρείται ρίσκο η χρησιμοποίηση του Ντε Μπουρ στην επίθεση, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα, που μπορεί να παίξει ακόμα και λίμπερο", δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, δικαιολογώντας την απόφασή του.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ηαντιμετώπιση τριών Ολλανδών ποδοσφαιριστών, των Ζέεντροφ, Μπέργκαμπ, Οβερμαρς, αποτελεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τον τεχνικό της ομάδας της Νότιας Κορέας, Μπου Κουν Τσα.

Παρά όμως τη δύσκολη αποστολή, ο Κορεάτης προπονητής δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα και όπως επισημαίνει, πολλά θα εξαρτηθούν αν η ομάδα του καταφέρει να εκμεταλλευτεί το βασικό όπλο της, την ταχύτητα.

"Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αιφνιδιάσουμε τους Ολλανδούς και να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα", επισήμανε ο Μπου Κουν Τσα.

Στη βασική ενδεκάδα επιστρέφει ο Σεο, που θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού και ο Κορεάτης τεχνικός στηρίζει πολλά στην απόδοση που θα έχει ο παίκτης της γαλλικής Στράσμπουργκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ