Τετάρτη 1 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΘ

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε πρόσφατα ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ Μιχάλης Σπυριδάκης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της παράταξης. Ο επικεφαλής της ΝΑΣ τόνισε, για άλλη μια φορά, την αντίθεση της παράταξης στην ιδιωτικοποίηση και τη μετοχοποίηση της ΔΕΘ και κάλεσε τους εργαζόμενους, συντονισμένα με τους συναδέλφους τους των άλλων οργανισμών και δημόσιων επιχειρήσεων που βγήκαν στο σφυρί, να αντιδράσουν στην πολιτική της κυβέρνησης που ξεπουλά τα πάντα.

Ο Μ. Σπυριδάκης ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που πήρε η ΝΑΣ μέσα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, στην κατεύθυνση ανατροπής της μετοχοποίησης της ΔΕΘ, αλλά και ενημερώνοντας τον κόσμο μέσα από τις περιοδείες στα χωριά και τις γειτονιές.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν είναι μονόδρομος το ξεπούλημα των δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων, το κλείσιμο εργοστασίων, το χτύπημα των εργασιακών, κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. "Μονόδρομος είναι, είπε, η συσπείρωση, η οργάνωση, η αντίσταση, ο αγώνας για τα δικαιώματα του λαού, για μια άλλη ουσιαστική πολιτική στην υπηρεσία του λαού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ