Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο στόχαστρο ο Φογκτς

Τα τρία τέταρτα των Γερμανών φιλάθλων δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη στον προπονητή της εθνικής ομάδας, Μπέρτι Φογκτς, και τον θεωρούν ότι είναι ο κυριότερος υπεύθυνος για τον πρόωρο αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Η βαριά ήττα με 0-3 από την εθνική ομάδα της Κροατίας στην κυριολεξία... σόκαρε τους Γερμανούς φιλάθλους, που είχαν συνηθίσει να βλέπουν την εθνική της χώρας τους να κυριαρχεί στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η εφημερίδα ΜΠΙΛΝΤ με τίτλο "Η κρίση του γερμανικού ποδοσφαίρου" απευθύνθηκε στους αναγνώστες της και ζήτησε να μάθει τη γνώμη τους για τα αίτια της απογοητευτικής παρουσίας της εθνικής ομάδας στα γαλλικά γήπεδα.

Περίπου 50.000 φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν και η συντριπτική τους πλειοψηφία, θεωρεί πως ο 51χρονος τεχνικός έκανε σοβαρά λάθη και πρέπει η ομοσπονδία να τον αντικαταστήσει. Συγκεκριμένα, το 75,5 % κατακεραυνώνει τον Φογκτς, υποστηρίζοντας πως δεν έκανε σωστά τη δουλιά του και πρέπει να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία η εθνική Γερμανίας αποκλείεται για δύο συνεχόμενα Μουντιάλ από την τετράδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ