Παρασκευή 17 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Νέα πρόταση για "Καραϊσκάκη"

Νέα βελτιωμένη πρόταση για την ανακαίνιση του σταδίου Καραϊσκάκη και τη μετατροπή του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, υπέβαλε χτες στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Κόκκαλης. Σύμφωνα με αυτή, ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει το 100% του κόστους για την κατασκευή γηπέδου 45.000 θέσεων, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του Πειραιά θα αναλάβει εν λευκώ τη χρήση του για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Παράλληλα προτίθεται να αγοράσει από την Εθνική Τράπεζα έκταση 12.254 τ.μ. πίσω από το στάδιο, προκειμένου να δημιουργήσει κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικών δραστηριοτήτων, με υπόγειο γκαράζ 400 θέσεων. Ως προς τα αθλήματα του στίβου, προτείνει στην πολιτεία, την εξαγορά από την Εθνική Τράπεζα της υπόλοιπης έκτασης του οικοπέδου (33.172 τ.μ.) και την κατασκευή γηπέδου κλασικού αθλητισμού 4.000 θέσεων.

Στο μεταξύ από τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα, και τη συζήτηση που θα έχει με τον τεχνικό Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα εξαρτηθεί το θέμα της μεταγραφής ξένου παίκτη, θα εξαρτηθεί δηλ. αν τελικά οι Πειραιώτες αποκτήσουν κάποιον παίκτη μεγάλου βεληνεκούς.

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των πρωταθλητών, όπου αύριο θα δώσουν το δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας. Οπως τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, αφού υπάρχει ο χρόνος τόσο για πειράματα, όσο και για τη διόρθωση των ατελειών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ