Τρίτη 21 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Πετάει για Ιταλία

Το δρόμο για το εξωτερικό παίρνει και ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε στην Παιανία την πρώτη φάση της προετοιμασίας και σήμερα ταξιδεύει για την Ιταλία. Στο Μπόργκο του Μιλάνου οι "πράσινοι" θα πραγματοποιήσουν το κυρίως πρόγραμμα για τη νέα χρονιά, το οποίο περιλαμβάνει σειρά φιλικών αγώνων με ισχυρούς αντιπάλους. Την αποστολή θα συναντήσει στην Ιταλία ο Ασάνοβιτς αφού στις 28 Ιουλίου τελειώνει η ολιγοήμερη άδεια που του έδωσε ο Βασίλης Δανιήλ.

Εξάλλου για τη Ρουμανία αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα ο βοηθός του Βασιλη Δανιήλ, Βαγγέλης Βλάχος, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της Στεάουα με τη Φλόρα Εσθονίας, αφού μία εκ των δύο θα είναι αντίπαλος του "τριφυλλιού" στην προκριματική φάση του "Τσάμπιονς Λιγκ".

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου αντιπροσωπεία της "ΤΙΜ" (θυγατρική εταιρία της ΟΥΕΦΑ) επιθεώρησε το ΟΑΚΑ προκειμένου να διαπιστώσει εάν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων. Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ενώ στην ίδια σύσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ