Τρίτη 21 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Αγρια μωρά"

Οι "μπέμπηδες" της Βουλιαγμένης, ανατρέποντας τα προγνωστικά, νίκησαν χτες για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό με 5 - 4 και κατέκτησαν και το φετινό πρωτάθλημα

Το καλύτερο το επιφύλασσαν για το τέλος του πρωταθλήματος οι παίκτες της Βουλιαγμένης που ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά κατάφεραν να στεφθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές Ελλάδας (τρίτη στην ιστορία τους) σημειώνοντας δυο νίκες επί του μεγάλου φαβορί που ήταν ο Ολυμπιακός και είχε το πλεονέκτημα έδρας. Χτες νίκησαν στη Βουλιαγμένη με 5 - 4 ενώ είχαν επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στον Πειραιά με 9 - 8.

Οι "μπέμπηδες" μετά από μια μέτρια χρονιά όπου ταλαιπωρήθηκαν από αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι. Μπορεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να είχαν τερματίσει 10 βαθμούς πίσω από τους "ερυθρόλευκους", μπορεί ο Ολυμπιακός να τους είχε νικήσει τρεις φορές φέτος αλλά όμως αυτά δε στάθηκαν ικανά να πτοήσουν τους παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή.

Στο χτεσινό παιχνίδι έχοντας τον αέρα της πρώτης νίκης στον Πειραιά φάνηκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση "τίτλος". Με απροσπέλαστη άμυνα και αντεπιθέσεις - φωτιά επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους στα κρίσιμα δυο τελευταία εννιάλεπτα του παιχνιδιού. Αντίθετα οι "ερυθρόλευκοι" αν και ξεκίνησαν πολύ καλά και προηγήθηκαν με 2 - 1, στο τέλος της δεύτερης περιόδου, εντούτοις μετά παρασύρθηκαν από το ρυθμό των γηπεδούχων. Τα εννιάλεπτα του παιχνιδιού ήταν: 0 - 1, 1 - 1, 2 - 0, 2 - 2. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι: Μαυρωτάς 2, Λοράντος 1, Μάζης 1, Αφρουδάκης 1. Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι: Βλοντάκης 3, Βαφειάδης 1.

Ο αγώνας του Σαββάτου

Με κορυφαίο τον Γιώργο Αφρουδάκη που πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, η Βουλιαγμένη έβαλε από το Σάββατο τις βάσεις για τη χτεσινή της επιτυχία αφού επικράτησε στον Πειραιά του Ολυμπιακού με 9 - 8 στην παράταση. Τα εννιάλεπτα του αγώνα: 1 - 0, 3 - 2, 1 - 2, 2 - 3, 1 - 1, 0 - 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ