Τετάρτη 29 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, αφού ο "Δικέφαλος" επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Βέροιας με 3-0 και δικαίως απέσπασε τα χειροκροτήματα των περίπου 2.000 θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η ομάδα του Ολεγκ Μπλαχίν έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της απέναντι στη Βέροια, που φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει.

Με το "Δικέφαλο" αγωνίστηκε και ο Ουζμπέκος επιθετικός Μονσούροφ, ο οποίος με τις ενέργειές του απέσπασε ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα των θεατών.

Το σκορ άνοιξε στο 7 ο Βρύζας, ενώ στο 38 ο Φραντζέσκος με το γνωστό τρόπο (απευθείας φάουλ) "έγραψε" το 2-0. Στην επανάληψη ο Μπλαχίν άλλαξε όλη την αρχική ενδεκάδα, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε το "πάνω χέρι". Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85 ο Κομίνχεζ. Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ ήταν οι Ζαφειρίου, Καπετανόπουλος, Ολιβάρες και Μπάντοβιτς, ενώ από τη γηπεδούχο Βέροια ξεχώρισαν οι Σέρβοι Μπλαντένοβιτς και Βόργκαβιτς.

* Σε άλλα φιλικά ματς είχαμε την έκπληξη στον Πύργο, όπου ο ΠΑΣ Γιάννενα του Μάκη Κατσαβάκη κέρδισε 2-1 τον Πανηλειακό. Στη Λαμία ο Εθνικός επικράτησε 2-0 της ομώνυμης ομάδας, ενώ στην Κρήτη ο ΟΦΗ συνέτριψε τον Ατσαλένιο με 7-2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ