Πέμπτη 6 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός "8" η Αυστραλία

Με έναν... υγιεινό περίπατο κόντρα στην Αυστραλία που τη νίκησαν με 96-78 έκλεισαν τους αγώνες της πρώτης φάσης οι ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί δε συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους Αυστραλούς, που παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για αυτούς, εντούτοις δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη.

Με κορυφαίους τους Ολιβερ και Σάσερ, που σε μερικές στιγμές έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, οι ΗΠΑ επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους στον αγώνα, παίρνοντας μια διαφορά στο σκορ που συνεχώς αύξανε για να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 54-31. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στην επανάληψη, αφού οι Ωκεάνιοι δε φαίνονταν ικανοί να ανατρέψουν τα πράγματα. Αλλωστε το μεγαλύτερο ατού τους, ο Γκέιτζ, ήταν από την αρχή του παιχνιδιού μπλοκαρισμένος για τα καλά.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ρόναλτσον, Μάχερ 8, Ντρίμιτς, Μακίνον 4, Ντουάιτ 7, Γκέιτζ 8, Χιλ 31, Μέλμεθ 4, Ανστι 3, Βλάχοφ 7, Ρότζερς 6.

ΗΠΑ: Λάνγκστον, Χόκινς, Γκάρις 11, Σάσερ 15, Κινγκ 15, Εντουαρντς 5, Ολιβερ 18, Αλέξις 13, Κινγκ Τζ. 4, Γουντ 4, Αμάγια 6, Μίλερ 6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ