Παρασκευή 7 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Σε καλό δρόμο"

Ικανοποίηση Στεπάνοβιτς μετά το προχτεσινό φιλικό με Ουίπεστ

Επίδειξη δύναμης ενόψει των αναμετρήσεών της με τη Φερεντσβάρος έκανε η ΑΕΚ στο διεθνές φιλικό που έδωσε με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ουίπεστ, την οποία νίκησε με 4-0 στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η πρόβα τζενεράλε της "Ενωσης" λίγο πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της κρίνεται καθ' όλα επιτυχημένη. Δεν είναι μόνο η μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας της Ουγγαρίας, αλλά και η συνολική απόδοση των "κιτρινόμαυρων" που ικανοποίησε όχι μόνο τον προπονητή Ντράγκαν Στεπάνοβιτς, αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του "Νίκος Γκούμας".

Ο "Δικέφαλος" έδειξε εκπληκτική ομοιογένεια στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν και πολλοί νέοι παίκτες, που ήρθαν με μεταγραφή.

"Η απόδοσή μας έδειξε ότι είμαστε σε καλό δρόμο αν και έχω την εντύπωση ότι οι παίκτες ευχαριστιούνται με δυο τρεις καλές κινήσεις και ξεχνάνε το γκολ. Πιστεύω ότι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι όσα πιο πολλά γκολ βάζεις, τόσο πιο πολύ σε σέβονται οι αντίπαλοι", δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που για άλλη μια φορά έπλεξε το εγκώμιο του Ντέμη Νικολαϊδη, που ήταν από τους παίκτες που έλαμψαν στο φιλικό της "Ενωσης".

"Εδειξε ότι είναι ολοκληρωμένος σέντερ-φορ και το παιχνίδι του διακρίνεται από μεγάλο ενθουσιασμό. Εμεινα έκπληκτος από την απόδοσή του, αλλά όμως θα πρέπει να βάζει περισσότερα γκολ".

Εκτος όμως του "Ντεμίνιο" στον αγώνα με την Ουίπεστ ξεχώρισαν ο Χρήστος Μαλαδένης, που για μια ακόμη φορά ήταν άξιος συμπαραστάτης του Νικολαϊδη στην επίθεση, αλλά και ο νεοφερμένος Μπαμπούνσκι, ομολογουμένως ήταν ο "άρχοντας" της άμυνας.

Τα γκολ της ΑΕΚ πέτυχαν οι Νικολαϊδης (5), Μαλαδένης (19), Κοπιτσής (21 πεν), Ζήκος (74).

Με την "Ενωση" αγωνίστηκαν: Μιχαηλίδης, Λάκης (72 Κούτουλας), Κοπιτσής (64 Δώνης), Κασάπης (68 Καρτάλης), Μάρκος (73 Πάσιος), Μπαμπούνσκι, Καλιτζάκης (46 Κατσαβός), Κωστένογλου (66 Β. Καραγιάννης), Ζήκος, Μαλαδένης (60 Σέμπουε), Νικολαϊδης (68 Αναστασάτος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ