Σάββατο 8 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Νέα επιτυχία Σφυρή - Καραντάσιου
  • Την πρόκριση στις 13 καλύτερες ομάδες του τουρνουά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μπιτς - βόλεϊ, που διεξάγεται στην Οζάκα, πήρε το ελληνικό δίδυμο Σφυρή - Καραντάσιου. Οι Ελληνίδες αθλήτριες, που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής δύο νίκες και έχουν υποστεί μία ήττα, αγωνίζονται σήμερα το πρωί με τις Ολλανδέζες Σ. και Κ. Κατζίκ με στόχο την πρόκριση στις 9 φιναλίστ του τουρνουά.
  • Την πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων, αλλά και την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στη χώρα μας, θα διεκδικήσουν δεκαεφτά ζευγάρια εφήβων και δώδεκα νεανίδων, που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος σήμερα και αύριο στην παραλία του Σχοινιά. Σήμερα το πρόγραμμα αρχίζει στις 9 π.μ. και αύριο οι τελικοί στις 5.30μμ.
Η Εθνική ομάδα

Το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της δίνει σήμερα κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική ομάδα, που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. Προχτές η Εθνική έπαιξε στα τρία σετ με το Ισραήλ, λόγω της αφόρητης ζέστης και έχασε με 1-2 (15-12, 11-15, 20-25).

  • Με επικεφαλής τον περίφημο Ραφαέλ Πασκουάλ θα έρθει στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα Ισπανίας που θα συναντηθεί με την αντίστοιχη ελληνική στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στις 23 Αυγούστου στο Αμύνταιο.
  • Με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης μπαίνει από αύριο στη μάχη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Εφήβων η Ελλάδα. Οι αγώνες θα αποτελέσουν και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στις αρχές Σεπτέμβρη στην Τσεχία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ