Πέμπτη 13 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στη Γερμανία η Εθνική

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία ενόψει των κρίσιμων αγώνων για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναχωρεί σήμερα για τη Γερμανία η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα του τάι-μπρέικ και εκτός της χώρας μας και της οικοδέσποινας Γερμανίας, θα λάβουν μέρος ακόμα η Κίνα με τον Καναδά.

"Είναι ένα τουρνουά το οποίο έχουμε ανάγκη, γιατί πρέπει να μπούμε σε ρυθμό αγώνων μετά την πρώτη φάση της προετοιμασίας που πραγματοποιήσαμε", επισήμανε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Καζάζης. Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Χριστοφορίδης, Σιδηρόπουλος, Ρουμελιώτης, Κυριαζής. Πάντως οι δυο τελευταίοι αναμένεται μετά τους αγώνες του τουρνουά να ενσωματωθούν στην αποστολή που θα συμμετέχει στους αγώνες για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι 12 που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή είναι: Χριστοφιδέλης, Γκιούρδας, Χατζηαντωνίου, Γραμματικόπουλος, Κουρνέτας, Παπάζογλου, Τσακιρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μποζίδης, Κοβάτσεφ, Μητρούδης, Μπάεφ. Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η Κίνα, την οποία αντιμετωπίζουμε την Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ