Πέμπτη 27 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ταύρεια 1998"

Ο Δήμος Ταύρου επιμένει να στηρίζει τον πολιτισμό και να προσφέρει γόνιμη καλλιτεχνική ψυχαγωγία στους δημότες του. Οπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος τα "Ταύρεια",που θα αρχίσουν στις 31 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 του Σεπτέμβρη.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν, λοιπόν, στις 31/8, με συναυλία από το συγκρότημα του Γιάννη Λεμπέση με ρεμπέτικα και λαϊκά. Ακολουθούν: Συναυλία ροκ με το ερασιτεχνικό συγκρότημα της Πόλης "Φεϊτάλ Ινφίνιτι" την 1η Σεπτέμβρη και συναυλία ροκ από το αμερικανικό συγκρότημα "Ντίκενς",στις 2 του Σεπτέμβρη. Το δικό της "λόγο" αναλαμβάνει η "Τουραντό" της "Παιδικής Αυλαίας" του Γιάννη Καλατζόπουλου,στις 3 του Σεπτέμβρη και ακολουθούν συναυλίες με τους: Σωτηρία Λεονάρδου, Λένα Αλκαίου, Μαίρη Εσπερ, Κώστα Παυλίδη και το συγκρότημά τους,στις 4 του Σεπτέμβρη και με τον Σταμάτη Κόκοτα,στις 5 του Σεπτέμβρη. Στις 6 και 7/9, το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ταύρου παρουσιάζει τη "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη.Στις 8/9, θα δοθεί συναυλία από το ερασιτεχνικό συγκρότημα του δήμου "Απαθείς διαβάτες",ενώ στις 9/9 τη "σκυτάλη" παίρνει η Μπάντα της Φλώρινας με τα Χάλκινα Πνευστά με ρυθμούς της Δ. Μακεδονίας και βαλκανικούς. Βραδιά χορού, στις 10/9, από τα χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου με ζωντανή μουσική από το Μουσικό Λαϊκό Συγκρότημα "Οι Ρίζες" μας και τα "Ταύρεια 1998" κλείνουν με τη συναυλία του Μάριου Τόκα.

Ολες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (περιοχή Αγ. Γεωργίου), εκτός από την παράσταση της "Λυσιστράτης" που θα δοθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Μασκότ", στο Πάρκο Ηρώων των Ενόπλων Δυνάμεων (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 2). Εναρξη όλων των εκδηλώσεων στις 9 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ