Κυριακή 30 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"

Στην τελική ευθεία, με βοηθό το εκλογικό της πρόγραμμα, που θέτει το πλαίσιο για την προεκλογική και μετεκλογική της δράση και καταγράφει και επίσημα πια τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει μπροστά στον αθηναϊκό λαό, μπαίνει από σήμερα - αλλά έτοιμη από καιρό - η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα ".

Με τον επικεφαλής της, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Λεων. Αυδή και όλοτο ανθρώπινο δυναμικό της ενεργοποιημένο ξεκινά τις επόμενες ημέρες περιοδείες στις γειτονιές της πόλης, με στόχο να μπει το πρόγραμμα σε κάθε πόρτα, να φτάσει ο λόγος της σε καθέναν από τους κατοίκους που τον αναζητούν.

Γιατί νιώθουν πως δεν πάει άλλο. Γιατί καταλαβαίνουν κι οι ίδιοι αυτό που ένωσε στη Συμπαράταξη τις δημοτικές κινήσεις "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα", "Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία" και "Αθήνα - Πράσινη Πόλη".

Οτι είναι ώρα να βρεθούν στη γραμμή της ρήξης, κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική.

Γιατί θέλουν να παλέψουν, όπως και η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα", για μια πόλη όπου μπορούμε να εργαστούμε,για μια πόλη, όπου μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας,μια Αθήνα της δημοκρατίας,του πολιτισμού,μια Αθήνα με ελεύθερους χώρους.

Η διαδικασία που άρχισε πριν από δύο περίπου μήνες και στη διάρκεια της οποίας μια σειρά μέλη, στελέχη και φίλοι της Συμπαράταξης που πλαισίωσαν τις 8 υποεπιτροπές προγράμματος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έχει σήμερα ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αξίζει προσοχής.

Και με το πρόγραμμα στα χέρια έχουμε τώρα - οι κάτοικοι αυτής της πόλης, όσοι ήδη βρίσκονται δίπλα στη Συμπαράταξη - έναν ακόμα λόγο, για να πληθύνουμε τις βόλτες μας στις γειτονιές και τις συναντήσεις μας. Για να μάθουν κι άλλοι, να βρεθούμε - όλοι - στον ίδιο δρόμο. Και να επιδιώξουμε την ολοκλήρωση μιας ακόμη προσπάθειας, το αποτέλεσμα της οποίας θα φέρει τη Συμπαράταξη στη δημαρχία της Αθήνας. Για να μπει μπροστά η πόλη που θέλουμε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ