Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Διαψεύδεται η "μαύρη λίστα"

Την ίδια στιγμή που η φημολογία περί διοικητικών και ιδιοκτησιακών ανακατατάξεων ξαναφουντώνει, την εύθραυστη ηρεμία στην ΑΕΚ δυναμιτίζει άλλο ένα σημαντικό θέμα. Μερίδα του Τύπου υποστηρίζει πως λόγω οικονομικών προβλημάτων διοίκηση και προπονητής κατάρτισαν λίστα πώλησης παιχτών. Στις προγραφές τοποθετούνται, εκτός του Δώνη, και οι Γκρέταρσον, Κοπιτσής.

Τόσο όμως η ΠΑΕ όσο και ο προπονητής διέψευσαν κατηγορηματικά την αλήθεια αυτών των πληροφοριών. Ο Στεπάνοβιτς μιλώντας στους παίχτες ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω πει τίποτα. Σας θεωρώ καλούς, θέλω να μείνετε". Φέρεται επίσης να προσέθεσε σε σχετική συζήτηση: "Για να διώξω κάποιον πρέπει να 'χω ισάξιο αντικαταστάτη. Αυτό δεν ισχύει με τα υφιστάμενα δεδομένα".

Από την πλευρά της, η διοίκηση της εταιρίας υποστηρίζει: "Ουδέποτε ζητήθηκε από την ΠΑΕ ή την ENIC εισήγηση του προπονητή για πώληση παιχτών και συνεπώς ο κ. Στεπάνοβιτς ουδέποτε κατάρτισε σχετική λίστα. Εξάλλου, η ΠΑΕ δεν έχει δεχτεί καμιά πρόταση συλλόγου εντός ή εκτός Ελλάδας για παραχώρηση παίχτη. Συνεπώς, οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν είναι εντελώς ανακριβείς".

Κατά τ' άλλα κορυφώνεται η παρακολούθηση της Βίτεσε. Ο "Στέπι" θα μεταβεί σήμερα τα ξημερώματα στην Ολλανδία για να τη δει εναντίον της Φορτούνα Σίνταρτ, ενώ το Σάββατο οι Σταματιάδης - Ζαπατίνας θα δουν το παιχνίδι με την Καμπούρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ