Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γεύση από τιμωρία για Μπάγεβιτς

Με απαγόρευση εισόδου 15 ημερών για τη φραστική επίθεση κατά ΕΠΑΕ

Από την εξέδρα κινδυνεύει να δει ο Μπάγεβιτς τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Βέροια και τον ΟΦΗ, για τη χρησιμοποίηση, ως παρομοίωση της λειτουργίας στην ΕΠΑΕ, των λέξεων "οίκος ανοχής" αλλά με μια κουβέντα όπως συνηθίζεται στην καθομιλουμένη. Ο αθλητικός δικαστής (α.δ.), Κ. Πάλλης, τον τιμώρησε με (ημερολογιακή) 15νθήμερη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 300 χιλ. δρχ. πρόστιμο. Ως συνυπεύθυνη με 500 χιλ. δρχ. τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αν λοιπόν η έφεση που θα κατατεθεί δεν έχει το επιθυμητό για τον τεχνικό και την ομάδα του αποτέλεσμα, ο Μπάγεβιτς δε θα κάτσει στον πάγκο κατά τους προαναφερόμενους αγώνες. Αξίζει ν' αναφέρουμε πως στην περίπου 9χρονη παρουσία του στη χώρα μας είναι η πρώτη φορά που τιμωρείται.

Πάντως σήμερα ο ελληνοποιημένος τεχνικός θα παρακολουθήσει την Πόρτο, προσεχή αντίπαλο των πρωταθλητών για το Τσάμπιονς Λιγκ, εναντίον της Μπράνκα στον τελικό του πορτογαλικού Σούπερ Καπ. Τους "δράκους" θα δει και το Σάββατο, αν εκπέσει η τιμωρία, ο βοηθός του, Τ. Περσίας, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Φαρένσε. Τα ευχάριστα για τους "ε"υθρόλευκους" έρχονται από το ιατρικό δελτίο, αφού οι τραυματίες μειώνονται. Οι Νινιάδης, Αμανατίδης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θέτουν υποψηφιότητα για το παιχνίδι με τη Βέροια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ