Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τον εντυπωσίασε η Αρσεναλ

Αμείωτη συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό η παρακολούθηση των δύο προσεχών αντιπάλων του, Ντιναμό Κιέβου και Αρσεναλ. Προχτές ο Δανιήλ παρακολούθησε στην τηλεόραση το παιχνίδι των "κανονιέρηδων" στο Τσέλσι (0 - 0). "Πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα με ομοιογένεια. Διαθέτει προσωπικότητα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο. Ο Βεγκέρ προσπαθεί, και εν μέρει έχει καταφέρει, να ξεφύγει απ' το κλασικό αγγλοσαξονικό τρόπο παιχνιδιού. Η παρουσία των δύο Ολλανδών και των Γάλλων τής δίνει άλλη οντότητα. Παίζει γρήγορα, με την μπάλα κάτω. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η αριστερή της πλευρά, που με την παρουσία του Οβερμαρς γίνεται πολύ επικίνδυνη", αποφάνθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη... φωτιά έχει πάρει το βίντεο, όπου συνεχώς παίζονται αγώνες της Ντιναμό. Είναι βέβαια από την περσινή χρονιά, αλλά οι αλλαγές, όπως εκτιμούν τα "πράσινα" στελέχη, δεν είναι θεαματικές. Αλλωστε, διά ζώσης την έχει παρακολουθήσει ο Β. Βλάχος και χτες την είδε (εκτός με Κρίβμπας) άλλος ένας "κατάσκοπος".

Παρ' όλα αυτά, ο Β. Δανιήλ προσπαθεί να πείσει τους παίχτες του να εστιάσουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον Εθν. Αστέρα. Οι τριφυλλοφόροι θα παρουσιαστούν με αλλαγές στην 11άδα είτε λόγω των "κατασκόπων" στην εξέδρα, είτε αναγκαστικά (τραυματισμοί και κάρτες).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ