Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Μια από τα ίδια η Πόρτο"

Τα συμπεράσματα Μπάγεβιτς από την παρακολούθηση της προσεχούς αντιπάλου των "ερυθρολεύκων"

Μόνο για 45 λεπτά είχε ουσία η παρακολούθηση από τον Μπάγεβιτς του δεύτερου τελικού για το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπράνκα, 1 - 1 (68 Καπούτσο, 79 Φορμόσο).Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε μεν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αλλά οι παίχτες της απέδωσαν μόνο στο α ημίχρονο.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών δήλωσε μετά την επιστροφή του: "Την Πόρτο τη γνωρίζουμε από πέρσι. Ουσιαστικά είναι ίδια αφού μόνο δύο νέους παίχτες (Κράλι, Ντορίβα) έχει στη σύνθεσή της. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή. Η αντίπαλός της την πίεσε πολύ. Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Ζάχοβιτς δεν υπήρχε Πόρτο στο γήπεδο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Διαθέτει δύναμη, ταχύτητα και παίχτες που κάθε στιγμή μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Ο Ζάχοβιτς διανύει την καλύτερη φόρμα ίσως στην καριέρα του, αλλά προσοχής χρήζουν όλοι οι παίχτες".

Πάντως ο ελληνοποιημένος τεχνικός αυτό που ζητάει τώρα είναι προσοχή στον αγώνα με τη Βέροια. Στο αγωνιστικό μέρος υπολογίζει τον Αμανατίδη, αλλά μάλλον όχι και τον Νινιάδη που δεν είναι 100% έτοιμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ