Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Εκσυγχρονιστικό" αίσχος!

Εχουν ξεπεράσει πια κάθε όριο! Για όλο αυτό το αντιδραστικό συνονθύλευμα που επαγγέλλεται τον... "εκσυγχρονισμό" (!), μιλάμε, που αν μπορούσε, μέχρι και δεμένους θα οδηγούσε τους εργαζόμενους, σήμερα, στην Καλλιθέα, για να γεμίσει η πλατεία, όπου θα εκφωνήσει λόγο ο πρωθυπουργός. Επειδή, όμως, δεν μπορούν να δέσουν τους εργαζόμενους, έχουν επιλέξει τις απειλές!Ιδού ένα χαρακτηριστικό δείγμα της "δημοκρατίας", του "νέου" ήθους και ύφους τους: Χτες στις 7.00 το απόγευμα, η κυρία Μαρία Τσαούση, που εκτελεί χρέη Διευθύντριας Εκμετάλλευσης στον Ιππόδρομο, συγκέντρωσε τους εργαζόμενους (απασχολούνται 800 έκτακτοι) για να τους ανακοινώσει το σημείο προσυγκέντρωσης που πρέπει να βρίσκονται σήμερα, για να πάνε στην ομιλία Σημίτη!

Μάλιστα, η εν λόγω κυρία, με το θράσος που της έχει μετεμφυτεύσει ο κύριος Τσουκάτος, προφανώς, έφτασε να απειλήσει συνδικαλίστρια του χώρου, με φράσεις του στιλ "με εσένα θα τα πούμε άλλη ώρα" (!), όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε για την αντιδημοκρατική, τουλάχιστον, συμπεριφορά της διευθύντριας.

Ας σκεφτεί κανείς ότι οι του ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει μια σειρά ανθρώπους τους να κάνουν ανάλογες δουλιές σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες- παράδειγμα η συγκέντρωση προσωπικού που οργάνωσε διευθυντής στα κεντρικά του ΙΚΑ, την περασμένη βδομάδα, για να ανακοινώσει στους υπαλλήλους ότι έχουν χρέος (!) να παραβρεθούν "συντεταγμένα" (!) στη φιέστα της Καλλιθέας - είναι αντιληπτό πόσο πρόβλημα έχει... ο κ. Μπιρσίμ να βρει κομπάρσους, πρόθυμους να ακούσουν τον κ. Σημίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ