Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμάζονται Αρης - ΠΑΟΚ

Παίζουν εκτός έδρας με Καβάλα και Εθνικό

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τεμαχισμένης, λόγω Ευρώπης, 5ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα με έξι παιχνίδια. Από τους εκπροσώπους μας στις διοργανώσεις της γηραιάς ηπείρου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήδη σκέφτονται Κροάσια, Αρσεναλ και Βίτεσε αντίστοιχα. Μόνο ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στα εντός των τειχών δρώμενα, αφού υποδέχεται τον Πανελευσινιακό, πριν το ταξίδι στη Φιλανδία.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας θέλει τους τρεις βαθμούς αφ' ενός για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Αφ' ετέρου να πάει με θετική ψυχολογία στο μακρινό Χάκα, όπου την Πέμπτη καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο Ρόνι Γουίλαν ελπίζει πως οι παίχτες του, παρά τ' άτυχα, όπως τα χαρακτήρισε. αποτελέσματα, δε θ' απογοητευτούν. Μοναδική αλλαγή στην 11άδα ένας από τους Μπέργκενσεν, Κάφαλη - αντί του τιμωρημένου Μπουγά.

Από την άλλη ο Μπάμπης Τεννές, αλλά και όλη η Ελευσίνα ταλανίζεται από την οικειοθελή απουσία του Κακλαμάνου (σσ κατέθεσε προσφυγή). Στηριζόμενος στη θετική ως τώρα πορεία του, βάσει της οποίας θεωρείται "βασιλιάς της ισοπαλίας", αλλά και την παράδοση του προπονητή του στο συγκεκριμένο γήπεδο, ο Πανελευσινιακός ελπίζει να τα καταφέρει. Στην επίθεση θα είναι ο Ανδρεάδης με βοήθειες από τον Καλύκα.

Ο εκ των πρωτοπόρων Αρης δοκιμάζεται στην Καβάλα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και οι προθέσεις του Γ. Φοιρού είναι να ενισχύσει τη μεσοαμυντική γραμμή, ώστε και το μηδέν να κρατήσουν και τη νίκη να πάρουν οι "κίτρινοι". Οι γηπεδούχοι προσπαθούν ν' αφήσουν στην άκρη τα προβλήματά τους. Με την παρουσία των Κόλτση, Νασιόπουλου που θ' αγωνιστούν και τη βοήθεια των φιλάθλων τους, ο Ν. Γκουλής πιστεύει πως θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί ο Εθνικός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ομως οι "κυανόλευκοι" μετρούν σχεδόν μια 11άδα απόντες και ο Β. Παπαχρήστου δεν έχει πολλές λύσεις. Ο "δικέφαλος" με ανεβασμένο ηθικό από τη νίκη στο ντέρμπι αναζητάει το πρώτο του "διπλό". Ο Αναστασιάδης εκτός από την αναγκαστική αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα, ίσως πραγματοποιήσει άλλη μια.

Το πλήρες πρόγραμμα των σημερινών αγώνων που ξεκινούν στις 17.00 είναι: Εθνικός - ΠΑΟΚ (19.00, SUPERSPORT), Πανιώνιος - Πανελευσινιακός, Καβάλα - Αρης, Βέροια - Απόλλωνας (16.30), Ηρακλής - Εθνικός, Προοδευτική - Ξάνθη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ