Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Νέο ΔΣ στην Τράπεζα Κρήτης

Και 4ος υποδιοικητής στην Εθνική Τράπεζα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κρήτης - που πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Eurobank (του ομίλου επιχειρήσεων Λάτση) - συγκροτήθηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του από χτες. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Eurobank, πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Κρήτης ανέλαβε ο Κ. Γεωργακόπουλος, αντιπρόεδρος ο Ν. Νανόπουλος και μέλη οι Γ. Γόντικας, Χ. Κύρκος, Β. Μπαλλής, Χρ. Σορώτος και E. Busseti. Ολοι τους είναι στελέχη των επιχειρήσεων Λάτση.

Οπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, υπό τη νέα της διοίκηση και στο πλαίσιο του τραπεζικού ομίλου της EFG Eurobank, η Τράπεζα Κρήτης θα συνεχίσει, στην παρούσα φάση, να λειτουργεί αυτόνομα.

Εξάλλου, η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε χτες ότι ο Απ. Ταμβακάκης ορίστηκε τέταρτος υποδιοικητής στην Εθνική, με απόφαση του ΔΣ της Τράπεζας υπό την προεδρία του διοικητή Θ. Καρατζά. Ο Απ. Ταμβακάκης, μέχρι τώρα υποδιοικητής της Κτηματικής Τράπεζας, η οποία απορροφήθηκε από την Εθνική, αναλαμβάνει ως υποδιοικητής της Εθνικής τους τομείς καταναλωτικής πίστης, κτηματικής πίστης, πιστωτικών καρτών και της διαχείρισης κινδύνων του ομίλου της Τράπεζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ