Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τριήμερο με εκθέσεις

Εγκαινιάζεται σήμερα (7μμ) στην γκαλερί "Χρυσόθεμις" (25ης Μαρτίου 20, Χαλάνδρι), έκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Παπατριανταφυλλόπουλου.Στην ενδιαφέρουσα αυτή εικαστική παρουσίαση θα εκτεθούν πορτρέτα, φιγούρες και τοπία. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 27 του Οκτώβρη.

  • Εκθεση έργων ζωγραφικής της Τατιάνας Ζώη εγκαινιάστηκε χτες στην γκαλερί "Αστρα" (Καρυατίδων 8). Πρόκειται για την τέταρτη ατομική της έκθεση, στην οποία δανείζεται χρώματα της γης - κίτρινα, καφετιά, ώχρες - για να μας ταξιδέψει σε τοπία πραγματικά, αλλά και φανταστικά. Η Τ. Ζώη ανακαλεί προσωπικές βιωματικές διαδρομές της από τη φύση και τις χρωματίζει με πινελιές αρμονίας ή έντονης αντίθεσης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 του Οκτώβρη.
  • Εγκαινιάζεται αύριο στην αίθουσα τέχνης "Αστρολάβος" (Ξανθίππου 11), έκθεση έργων του Λογό με τίτλο "Λογο... ζωγραφιές".Οπως σημειώνει ο καλλιτέχνης γι' αυτή τη δουλιά του, "όλα αυτά που φτιάχνω, αν τα παρατηρήσει κανείς, θα δει ότι κάπου υπάρχει το γελοιογραφικό στοιχείο, γιατί πώς να το κάνουμε, γελοιογράφος είμαι. Ακόμα και τα τραγούδια που γράφω και αυτά έχουν σχέση με τη γελοιογραφία. Αφού μια φορά που αποφάσισα να γράψω "σοβαρά", πάλι γελοιογραφικά μου βγήκαν". Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 του Οκτώβρη.
  • Εκθεση έργων φωτογραφίας της Πηνελόπης Πετσίνη εγκαινιάζεται σήμερα (7μμ) στην γκαλερί "Αιγόκερως" (Αριστοδήμου 4 και Δεινοκράτους). Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Μήνα Φωτογραφίας στην Αθήνα.Παρουσιάζονται δύο ενότητες βασισμένες στην έννοια "Ο χρόνος δεν είναι πια ιστορία, είναι δύο τεράστιες σταγόνες που καταβροχθίζουν τα πάντα".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ