Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδίες σε Λονδίνο - Θεσσαλονίκη
  • Δικά της αγαπημένα τραγούδια και τραγούδια που συγκαταλέγονται στις πιο μεγάλες στιγμές της ελληνικής μουσικής, θα παρουσιάσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη,αύριο, στο "Κουίν Ελίζαμπεθ Χολ" στο Λονδίνο. Το θέατρο, ένα από τα ωραιότερα του Λονδίνου, είναι χωρητικότητας 1.200 ατόμων και η Ε. Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα 90 λεπτών. Το ίδιο πρόγραμμα θα επαναλάβει και μετά τις 10μμ στον ίδιο χώρο, αφού η ζήτηση των εισιτήριων συνεχίζεται και το θέατρο δεν έχει άλλη διαθέσιμη ημέρα.

Σημειώνεται ότι στο Λονδρέζικο Θέατρο τις επόμενες μέρες θα εμφανιστούν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως: ο Κουβανός Ροντρίγκεζ, η Ινδή Λακσμό Σανκάρ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου κ. ά.

  • Στην "Αίγλη" της Θεσσαλονίκης θα εμφανίζεται από 21 του Οκτώβρη έως 1η του Δεκέμβρη ο Διονύσης Σαββόπουλος.Αλλά αυτή τη φορά επιστρέφει σε πιο ακουστικά σχήματα και δε χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό. Η μπάντα του Δ. Σαββόπουλου αποτελείται από τους: Θανάση Μπίκο,Βασίλη Πιερρακέα (κιθάρα) και Κώστα Θεοδώρου (ακουστικό μπάσο). Το πρόγραμμα είναι μία διαδρομή από το '62 μέχρι σήμερα με το "Φορτηγό", το "Περιβόλι του Τρελλού", το "Μπάλλο", το "Βρώμικο Ψωμί", τη "Ρεζέρβα", τους "Αχαρνείς", το "Κούρεμα", "Μην Πετάξεις Τίποτα" και το "Ξενοδοχείο".

Μετά την "Αίγλη" ο Διονύσης Σαββόπουλος θα ταξιδέψει στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ