Τετάρτη 21 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φωνές και ηχοχρώματα

Συναυλία με τη συμμετοχή νέων ταλαντούχων μουσικών από την Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 8.30 μμ, στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α - Αγ. Σώστης). Εργα των Δ. Καψωμένου, Παγκανίνι, Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χατσατουριάν κ. ά. θα ερμηνεύσουν οι μουσικοί: Βέρα Κορολιόβα (βιολί), Δημήτρη Ιλίν (ξυλόφωνο), Σεργκέι Νεβέροφ (φυσαρμόνικα), Ναταλία Κοστένκο (ντόμρα), Αλεξέι Μπεγλετσόφ (πιάνο). Θα διευθύνει η Ειρήνη Ρεπτσούν(από τη Μουσική Ακαδημία Κιέβου), ενώ η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

  • Από αύριο, εξάλλου, μέχρι και τη Δευτέρα (10 μμ), στο "Φούρνο" (Μαυρομιχάλη 168), ο Γιάννης Φιλίππου παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με τίτλο "Ανατροπή".
  • Την πρώτη εμφάνισή τους για τη χειμερινή περίοδο πραγματοποιούν οι "Ενδελέχεια" αύριο (11 μμ), στο "Κάμελ" κλαμπ. Είναι μια από τις λιγοστές εμφανίσεις του δημοφιλούς συγκροτήματος για το φετινό χειμώνα, καθώς το σχήμα απασχολεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο η διαδικασία ηχογράφησης του καινούριου του δίσκου, που ήδη έχει ξεκινήσει.
  • Εργα των Χρίστου Ζερμπίνου, Αναστάση Βασιλειάδη, Γιάννη Χρήστου, Μάριο Νταβιντόβσκι, Πάουλ Ντέσαου και Τζούλιαν Γουάκνερ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτώβρη (8.30 μμ), στο Ινστιτούτο "Γκαίτε", με καλλιτεχνική διεύθυνση του Θόδωρου Αντωνίου. Είναι η πρώτη συναυλία του 9ου κύκλου της σειράς "Μιλλένιουμ - Μουσική στο τέλος της χιλιετίας", που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ενωση Ελλήνων Μουσουργών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ