Παρασκευή 30 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ενός κακού μύρια έπονται

Αντί να αμβλύνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ οξύνονται. Ετσι το μέλλον των "κιτρινόμαυρων" φαντάζει κάθε άλλο παρά ευοίωνο. Οσο μάλιστα αργοπορεί η επίλυση των "καυτών" θεμάτων, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η κρίση και δυσκολεύει η επιβολή της απαραίτητης ηρεμίας. Εκτός από το θέμα που αφορά την τεχνική ηγεσία προέκυψε ένα ακόμα, το οποίο... εγγυάται "εμφύλιο". Ο ένας από τους τοποτηρητές της πολυεθνικής, Μαρκ Τζόουνς, μίλησε για κακοδιαχείριση και εμπλοκή της δικαιοσύνης...

Σε συζητήσεις του που αφορούν το πρόσφατο παρελθόν φέρεται να είπε πράγματα που προμηνύουν... δυνατές φουρτούνες. "Δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην ENIC και σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά για να καταλήξουμε σε μια άκρη. Στείλαμε πολλά χρήματα, αλλά δεν πήγαν εκεί που πρέπει", ανέφερε μεταξύ άλλων. Οι σοβαρότατες καταγγελίες χρήζουν άμεσης διερεύνησης και απάντησης, γιατί φυσικά δεν μπορεί έστω και λακωνικά να μειώνονται συνειδήσεις και πρόσωπα. Επίσης όλοι πρέπει να μάθουν αν και ποιοι έβαλαν το προσωπικό συμφέρον πάνω από του συλλόγου.

Αν δεν είναι κάποιο τέχνασμα των Αγγλων για να μεταθέσουν τις ευθύνες τους, πρόκειται για σοβαρότατο θέμα. Γιατί η γενίκευση παρασέρνει και τον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο, Λ. Νικολάου, άνθρωπο που εκτός από την προσφορά του και τα αισθήματά του για την ΑΕΚ είναι γνωστός στο Πανελλήνιο για το ήθος του. Εν γένει ως χαρακτήρας, αλλά και ιδιαίτερα ως ποδοσφαιριστής και ως επιστήμονας.

Από την άλλη, η έλλειψη απαρτίας στο προχθεσινό ΔΣ γλίτωσε προσωρινά τον Στεπάνοβιτς από ταξίδια... Ενδεικτικές όμως για το κλίμα που επικρατεί είναι οι αποδοκιμασίες από κάποιες δεκάδες φιλάθλων που πήγαν στην προπόνηση και μίλαγαν για "υπναρά", "ταβερνιάρη" και άλλα. Χθες σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν συνάντηση του Μελισσανίδη με τον "Στέπι", ώστε να του ανακοινωθεί ο τρόπος απομάκρυνσής του. Αν ο αντικαταστάτης του δεν έχει βρεθεί ως την Κυριακή, στον πάγκο θα κάτσει ένας από τους Καραγκιοζόπουλο, Παπαποστόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ