Παρασκευή 30 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΠΟΛΟ
"Ερυθρόλευκος" ο πρώτος τίτλος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη με 6 - 5, δέκα μέρες πριν το ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η ιστορία επαναλήφθηκε για μια ακόμη φορά και όπως και πέρσι έτσι και φέτος το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς βάφτηκε στα "κόκκινα", αφού στον τελικό του Σούπερ Καπ ο κυπελλούχος Ολυμπιακός επικράτησε της πρωταθλήτριας Βουλιαγμένης με 6 - 5.

Ετσι οι Πειραιώτες κατέκτησαν το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας τους στις τρεις φορές που έχουν δηλώσει "παρών" σε ανάλογο τελικό.

Ενα δεκαήμερο περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο αγώνας αποτέλεσε μια καλή πρόβα και για τους δυο αντιπάλους λίγο πριν την πρώτη τους κόντρα, αφού ως γνωστόν κοντράρονται και στην πρώτη αγωνιστική.

"Αυτός ο τίτλος δε σημαίνει τίποτα. Σημασία έχει τι θα γίνει στην πρώτη αγωνιστική που μετράει η βαθμολογία", δήλωσε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκολα Στάμενιτς. Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του συναδέλφου του της Βουλιαγμένης Γιάννη Γιαννουρή. "Ηταν ένα καλό παιχνίδι για την περίοδο που βρίσκονται και οι δυο ομάδες αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο έργο σε 20 ημέρες που παίζουμε στην Ευρώπη και ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους οκτώ", τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.

Στα αγωνιστικά στοιχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι και στηριζόμενοι στην πολύ καλή τους άμυνα έφθασαν στη νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους, που προσπάθησαν για το καλύτερο. Τα εννιάλεπτα του αγώνα ήταν: 3 - 2, 1 - 2, 2 - 1, 0 - 0. Για τους νικητές τα γκολ σημείωσαν οι: Κραβαρίτης 2, Χατζής 1, Παυλίδης 1, Μαρουλής 1, Αρόγιο 1.

Για τη Βουλιαγμένη τα γκολ πέτυχαν: Αφρουδάκης 2, Κρέντελ 2, Μαυρωτάς 1,


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ