Σάββατο 31 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η ΟΒΣ Θεσσαλονίκης δηλώνει "παρών" στους αγώνες

Να συμμετέχει στον κύκλο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, που αρχίζει αυτό το διάστημα και θα κορυφωθεί στο τέλος Νοέμβρη, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη την καθολική επιθυμία των ΕΒΕ της πόλης, όπως και όλης της χώρας. Παράλληλα καλεί όλους τους εμποροβιοτέχνες να βρίσκονται σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα, να παρακολουθούν τις εξελίξεις, ώστε στην κατάλληλη στιγμή να υπάρξει το καλύτερο δυνατό στους αγώνες του κλάδου.

Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν για να εκφραστεί η διαμαρτυρία χιλιάδων ΜΜΕ για την ανάλγητη πολιτική που ασκεί σε βάρος τους η κυβέρνηση και ειδικότερα σε προβλήματα που χρόνια ταλανίζουν τους ΕΒΕ, όπως το φορολογικό, η δράση των πολυκαταστημάτων, η χρηματοδότηση των ΜΜΕ, το ωράριο, η επαγγελματική στέγη, το ασφαλιστικό, ο συνδικαλιστικός πόρος κλπ. Ετσι το ΔΣ της ΟΒΣΘ αρχίζει επαφές με τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων - μελών της, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της ερχόμενης βδομάδας, με σκοπό να τους ενημερώσει και να αποφασιστεί από κοινού η μορφή της διαμαρτυρίας.

Παράλληλα, θα έρθει σε επαφή και με άλλους φορείς και κοινωνικά στρώματα που πλήττονται από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα κοινών δράσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ