Πέμπτη 5 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΠΕΟΜΠΑΝΚΑ 64 - 65
Ελπίζει παρά την ήττα

Παραλίγο να γκρεμίσει ό,τι έκτιζε επί τρεις αγωνιστικές το Ηράκλειο. Η πρώτη του ήττα με 64 - 65, στο δευτερόλεπτο δεν αποδείχτηκε καθοριστική για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κόρατς. Το τρίποντο του Κάρτερ στην εκπνοή, κράτησε ζωντανό το όνειρο των Κρητών, καθώς κατά 99% η πρόκριση θα κριθεί πλέον στη διαφορά πόντων. Οι παίκτες της Μπεομπάνκα οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος, είχαν ανατρέψει τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχαν χάσει στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν υπολόγιζαν στον 36χρονο Βρετανό. Ο... γέρο Κάρτερ ήταν και χτες η πιο αξιόπιστη λύση του Β. Αλεξανδρή στην επίθεση. Σημείωσε 15 πόντους και το κυριότερο έδωσε λύσεις όταν οι συμπαίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό.

Από το Ηράκλειο ουδείς ξεχώρισε, ενώ οι παίκτες της Μπεομπάνκα που δεν ξεκίνησαν στη βασική πεντάδα, σημείωσαν τους 46 από τους 65 πόντους της ομάδας τους, με κορυφαίο τον Κράσιτς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φορτέ 7 (1), Κάρτερ 15 (3), Χαρίσης 2, Πετρόπουλος 6, Κουκλάκης 8, Ελις 17, Χαλκιαδάκης, Μυριούνης 9.

ΜΠΕΟΜΠΑΝΚΑ: Τσιμπάλοβιτς 2, Ναντφέι 2, Γλίντιτς 2, Κράσιτς 21 (5), Σαβάνοβιτς 12 (2), Ραντοβάνοβιτς, Κουσμάνοβιτς, Λαζάρεβιτς 11, Ιβάνοβιτς 9, Τσάκιτς 6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ