Πέμπτη 5 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Φιλική ήττα της Εθνικής

Ευχαριστημένος παρά την ήττα της Εθνικής από τη Γιουγκοσλαβία εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στ. Καζάζης. Χτες στο κλειστό του Ρέντη η ελληνική ομάδα έχασε από τη Γιουγκοσλαβία του Ζόραν Γκάιτς με 1 - 3 (15 - 11, 8 - 15, 1 -15, 12 - 15). Η Εθνική υπέφερε από τα δυνατά σερβίς των πλάβι και είχε πρόβλημα στην υποδοχή ιδιαίτερα στο τρίτο σετ. Στην επίθεση είχε λύσεις από τον Αντ. Κοβάτσεφ μόνο στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ο διαγώνιος της Εθνικής που έχει χάσει προπονήσεις κουράστηκε.

Η Εθνική ομάδα έπαιξε με τους: Αντ. Κοβάτσεφ, Κουρνέτα, Γκιούρδα, Χριστοφιδέλη, Χατζηαντωνίου, Τσακιρόπουλο (Μιχαλόπουλο, Μητρούδη, Μποζίδη, Γραμματικόπουλο, Αγγελίδη) ενώ οι Γιουγκοσλάβοι με τους: Ν. Γκρμπιτς, Βλ. Γκρμπιτς, Μπάτεζ, Βούγιεβιτς, Τανάσκοβιτς, Μέστερ (Γκέριτς, Μπογκντάνοβιτς, Μπόσκαν, Βουσούρεβιτς, Πέτκοβιτς, Τζούριτς).

  • Στο τελευταίο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποφασίστηκε να μην επιτρέπεται σε αθλητή να έχει δεύτερη προσπάθεια στο σερβίς. Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να εφαρμοστεί ο νέος κανονισμός στην Ελλάδα από το νέο έτος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ