Παρασκευή 6 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Επιστροφή Καραγκούνη

Μετά από περίπου 5 1/2 μήνες ο Γ. Καραγκούνης επιστρέφει στην Εθνική Ελπίδων. Χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γ. Κόλλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αλβανία για το παιχνίδι που θα γίνει με την αντίστοιχη ομάδα της γειτονικής χώρας, για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (17/11).

Την 18άδα στελεχώνουν ακόμα οι Σ. Λυμπερόπουλος, Κωτσόλης, Καφφές, Σταυρακάκης, Χατζηζήσης, Κουλακιώτης, Αλεξόπουλος, Κάφαλης, Γαζής, Κατσιαρός, Τζωρτζόπουλος, Κυριαζής, Πατσατζόγλου, Κωνσταντινίδης, Γκαλαμέμος, Χούτος, Λιολίδης.

Οι νέοι

Στο μεταξύ στα Χανιά η Εθνική Νέων, για τα προκριματικά του οικείου πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, συνέτριψε την αντίστοιχη του Λουξεμβούργου με 7 - 0 (1', 16', 59' Βακουφτσής, 33', 46' Χαριστέας, 42' Θεοδωρίδης, 84' Νάστος). Στο ίδιο τουρνουά συμμετέχει και η Αυστρία η οποία το είχε κερδίσει με 4 - 0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα την αντιμετωπίσει αύριο στις 15.00 και μας αρκεί η ισοπαλία ώστε να πάρουμε την πρωτιά που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ