Τρίτη 10 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ψηφίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Αρχίζουν σήμερα Τρίτη και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας - Πειραιά.Τα μέλη του σωματείου μπορούν να ψηφίζουν τις παρακάτω ώρες: Τρίτη και Τετάρτη από τις 11πμ έως τις 6μμ και Πέμπτη από τις 8πμ έως τις 6μμ.

Να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων" (στηρίζεται από την ΕΣΑΚ), καθώς και να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της για να ακολουθήσει επιτέλους το σωματείο έναν αγωνιστικό δρόμο υπεράσπισης των δικαιωμάτων και σύγκρουσης με τους υπεύθυνους για τη δημιουργία και όξυνση των προβλημάτων.

Η ΔΑΣ καταγγέλλει την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, αλλά και το ρόλο που έπαιξαν το προηγούμενο διάστημα οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες, "ρόλος - τονίζει - Δούρειου Ιππου για να περάσει η αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και εργοδοτών".

Καταλήγοντας η ΔΑΣ, καλεί και πάλι τους εργαζόμενους να αγωνιστούν για ένα μαζικό, ταξικό και ενωτικό σωματείο, να ενισχύσουν τη ΔΑΣ, καταδικάζοντας ταυτόχρονα εκείνους που θέλουν να τους γυρίσουν στην εποχή που τους θεωρούσαν και τους αντιμετώπιζαν ως "υπηρετικό προσωπικό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ