Πέμπτη 12 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Σήμερα (8.30 μ.μ.) στο βιβλιοπωλείο - αίθουσα τέχνης "Παρατηρητής" (Π. Π. Γερμανού 25, Θεσσαλονίκη), θα παρουσιαστεί το πρόσφατο βιβλίο του Νίκου Μπακόλα "Μπέσα για μπέσα ή ο άλλος Φώτης".Θα μιλήσουν οι: Βενετία Αποστολίδου, Πρόδρομος Μάρκογλου.Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Κέδρος".
  • Το Βιβλιοπωλείο "Μητροπόλεως 31" ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό για τις νέες εκδόσεις βιβλίων με δίμηνη, δωρεάν, έκδοση ενημερωτικού δελτίου. Το δελτίο αναφέρει επιγραμματικά όνομα συγγραφέα, τίτλο, μεταφραστή, εκδοτικό οίκο, τιμή κάθε βιβλίου του διμήνου.Στο δελτίο του Σεπτέμβρη - Οκτώβρη πρώτα αναφέρονται τα ποιητικά και πεζογραφικά ελληνικά και ξένα βιβλία. Ακολουθούν οι κατηγορίες: Αρχαία γραμματεία, βιογραφία, μαρτυρία, μελέτες - δοκίμια, ιστορία, πολιτική, θέατρο, μουσική, επιστήμη, λευκώματα. Στο δελτίο καταγράφονται και οι εκδηλώσεις του βιβλιοπωλείου. Με την ευκαιρία σημειώνουμε ότι στις 30/11 (7μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το βιβλίο "Εικόνες της συλλογής Βελιμέζη",με ομιλητές τον διευθυντή του Μουσείου Μπενάκη, Αγγελο Δεληβοριά,και την συγγραφέα του βιβλίου, καθηγήτρια Νανώ Χατζηδάκη.
  • Στις 15/11 (8μ.μ.) στο "Τσάι στη Σαχάρα" (Λαοδικείας 18, Ιλίσια) οι εκδόσεις "Νέα Σύνορα - Α. Α. Λιβάνη" θα παρουσιάσουν το βιβλίο του ορειβάτη συγγραφέα Κώστα Στ. Τσίπηρα "Στα ελληνικά βουνά: Ολυμπος (μονογραφία του βουνού των θεών)".Θα μιλήσουν ο δήμαρχος Λιτόχωρου, Γ. Παπαθανασίου, και οι Ι. Ιωαννίδης, Δ. Παυλάκου, Κ. Πλασαρά, Π. Βάγιας. Θα προβληθούν διαφάνειες, μουσική θα παίξει ο Σ. Γοργέτας και καραγκιόζη ο Μ. Αθηναίος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ