Πέμπτη 12 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Καίει το φύλλο αγώνα τον ΠΑΟΚ

Καταδικαστικά είναι για τον ΠΑΟΚ όσα αναφέρονται στις σχετικές εκθέσεις και ιδιαίτερα στο φύλλο αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού τον παρουσιάζουν ως υπαίτιο της διακοπής. Χθες ο αθλητικός δικαστής, Δ. Σπύρου, κάλεσε για την Τετάρτη (10.30) σε απολογία τις δύο ομάδες, ενώ την ίδια μέρα η Πειθαρχική Επιτροπή θα εξετάσει την αίτηση των βορειοελλαδιτών γι' ακύρωση του φύλλου αγώνα.

Οι οπαδοί αμφοτέρων των ομάδων κατηγορούνται για τα "συνηθισμένα" (υβριστικά συνθήματα, φωτοβολίδες κλπ.) αλλά οι υποστηρικτές των γηπεδούχων και για πολύ σοβαρότερες ενέργειες οι οποίες επισείουν βαρύτατη τιμωρία. Πιο συγκεκριμένα, ότι μετά την ακύρωση του γκολ από τον Τάκολα: "Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου σπάζοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και άρχισαν να πετούν πέτρες καθώς και καθίσματα που αποκόλλησαν από τις κερκίδες, κατά του βοηθού διαιτητή.

Παρά τις συστάσεις του διαιτητή και την προσπάθεια της αστυνομίας η είσοδος των εν λόγω οπαδών εξακολούθησε, οπότε αποφασίστηκε να μεταβούν οι διαιτητές στ' αποδυτήρια διακόπτοντας προσωρινά τον αγώνα. Κατά την κάθοδο των διαιτητών στην καταπακτή οι οπαδοί της εγκαλούμενης ΠΑΕ επιτέθηκαν κατ' αυτών και τους κτύπησαν με γροθιές, κλοτσιές και ξύλα. Αποτέλεσμα αυτής ήταν να τραυματιστεί από χτύπημα ξύλου στο κεφάλι ο πρώτος βοηθός διαιτητή (σ.σ. από τα σημεία που αμφισβητεί εντονότατα ο ΠΑΟΚ) ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Μετά την κατάσταση αυτή που διαμορφώθηκε ήταν αδύνατο να συνεχιστεί ο αγώνας και διεκόπη από τον διαιτητή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ