Πέμπτη 12 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΟΚ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ 65 - 69
Παραδόθηκε από την αρχή...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.- Κακός στην οργάνωση του παιχνιδιού, με αδυναμίες στην άμυνα και με παντελή έλλειψη επιθετικού προσανατολισμού στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ, αιφνιδιάστηκε από τη γαλλική Βιλερμπάν, σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης ηττηθείς τελικά με 65 - 69 (ημίχρονο 33 - 43). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιφνιδιάστηκε από το ξεκίνημα του αγώνα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με σημαντική διαφορά στο 11' (11 - 32), μια διαφορά που δεν κατάφερε να καλύψει στη συνέχεια παρά τις απελπισμένες αγωνιστικά προσπάθειες των παικτών του.

Η ευστοχία των φιλοξενούμενων, η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η σωστή και σταθερή άμυνά τους ήταν τρία μόνο από τα προτερήματα της Βιλερμπάν που πέτυχε την πρώτη νίκη στην έδρα της ελληνικής ομάδας στη φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκας, διακόπτοντας έτσι ένα θετικό σερί 11 - 0 νικηφόρων αποτελεσμάτων σε ευρωπαϊκούς αγώνες από την 1η Οκτωβρίου του 1997.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε προοδευτικά τη διαφορά του εις βάρος του αποτελέσματος, μέχρι την ελάχιστη (59 - 60) στο 37', όμως παρά τον ενθουσιασμό που είχε στο διάστημα εκείνο, δεν κατάφερε να συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθεια, με τελικό αποτέλεσμα την ήττα.

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Ισπανός Μοράλες είχε θετική παρουσία, ενώ Μπέρι και Νικολαϊδης απλώς προσπάθησαν. Σε μετριότατη μέρα οι υπόλοιποι.

Από τη γαλλική ομάδα κορυφαίος ο Πάλμερ που κυριάρχησε κάτω και έξω από τα καλάθια και με τους 28 πόντους χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Καλοί ακόμα και οι Ραντ, Ανταμς.

ΠΑΟΚ: Κολντεμπέλα 4, Νικολαϊδης 11, Μπέρι 14, Μασλαρινός, Μπαλογιάννης 2, Κινγκ 15, Μοράλες 17, Γιαννούλης 2.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ραντ 15, Σονκό 6, Πλιβς 4, Ανταμς 8, Μπιλμπό 6, Πάλμερ 28.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ