Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΤ

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ έκαναν πάλι χτες οι δυνάμεις των ΜΑΤ και επέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τη ...διαλλακτική στάση της κυβέρνησης με τον ελληνικό λαό. Οχι πως είχαν καιρό να εμφανιστούν, απλά, φρόντισαν πάλι να δώσουν το στίγμα τους.

***

Στο Κρυονέρι δούλεψαν για την ...Βάσω και "τακτοποίησαν", με τα δακρυγόνα και όλα τα σχετικά "θαύματα" της νέας τεχνολογίας που διαθέτουν, τους κατοίκους, οι οποίοι (προφανώς) δεν εννοούν να κατανοήσουν τις ενεργειακές ανάγκες της χώρας και δε θέλουν πυλώνες στην περιοχή τους.

***

Αλλά και οι μαθητές, που διαδήλωσαν χτες και στην ΑΘήνα και σε άλλες πόλεις ενάντια στην "εκπαιδευτική μεταρρύθμιση", δεν έμειναν παραπονεμένοι. Η ...κρατική μέριμνα (ντυμένη στα χακί) ήταν εκεί, για ...την προστασία τους.

***

Εν ολίγοις, μπορέσαμε να δούμε για μια φορά ακόμα το ..."κοινωνικό πρόσωπο" της κυβέρνησης, μόνο που είναι δύσκολο να διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά του πίσω από την ...αντιασφυξιογόνα μάσκα.

***

ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΙΣΕΩΝ μάζεψε χτες ο Σημίτης, προκειμένου να δει τι θα κάνει με την απεργία των τελωνειακών, θεωρώντας προφανώς αυτούς υπεύθυνους για την κατάσταση. Εν αντιθέσει με την κυβέρνησή του, που, διαλύοντας και ενοποιώντας προς τα κάτω τα ασφαλιστικά ταμεία, θεωρείται ...εντελώς ανεύθυνη.

***

Σήμερα όμως είναι οι τελωνειακοί, αύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι, μεθαύριο οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ... Δεν πρόκειται να καθαρίσουν με αυτήν την ιστορία, γιατί, πώς να το κάνουμε, η σύνταξη του καθενός είναι δικαίωμα και κανείς Σημίτης δεν μπορεί να την ψαλιδίζει για τους δικούς του σκοπούς.

***

ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ εκεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ... Αφού χτες ακυρώσανε ολόκληρη ψηφοφορία στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, μόνο και μόνο για να "φτιαχτούν" οι συσχετισμοί, για να βγει είτε ο Παπούλιας είτε ο Βερυβάκης, ανάλογα με το ποια ...ομάδα θα τα καταφέρει.

***

Αντε και εις ανώτερα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ