Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προσήλωση στο ντέρμπι

Το μυαλό στο ντέρμπι και όχι στον καθοριστικής σημασίας αγώνα με την Κροάσια προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλοι στον Ολυμπιακό. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ανατολάκης: "Δε σκεφτόμαστε την Τετάρτη αφού προηγείται το Σάββατο. Θα τα δώσουμε όλα. Για να συμμετέχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κερδίζεις στην Ελλάδα".

Από την πλευρά του ο Μπάγεβιτς απέφυγε να μιλήσει για την κατάληξη του αυριανού αγώνα. Στάθηκε περισσότερο στις παραμέτρους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος: "Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι και κανένας δεν μπορεί να μιλήσει πριν για το αποτέλεσμά του. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν καλή εμφάνιση και να πάρουν τ' αποτέλεσμα που χρειάζονται. Ομως το ποιος θα το πετύχει, είναι δύσκολο να το πούμε από τώρα. Πάντως σε τέτοια παιχνίδια όποιος είναι πιο δυνατός, σε καλύτερη κατάσταση και περισσότερο τυχερός είναι συνήθως ο νικητής".

Ο ελληνοποιημένος τεχνικός, όπως έδειξε και στη χθεσινή προπόνηση, προσανατολίζεται να παρατάξει ενισχυμένο κέντρο. Οσο για την επίθεση παρτενέρ του Αλεξανδρή θα 'ναι μάλλον ο Ιβιτς. Αντζας και Οφορίκουε, σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι αλλά αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ