Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Νίκη για τρεις λόγους

Ουσιαστικά μονόδρομο θεωρεί ο Βασίλης Δανιήλ τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Καβαλιώτης τεχνικός επισήμανε χθες ότι η ομάδα του μπορεί και πρέπει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς για ισάριθμους λόγους: "Το παιχνίδι για μας έχει πολύπλευρη σημασία. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους μετά τις άσχημες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Ακόμα έτσι θ' αντιστραφεί η περσινή κακή εικόνα που δημιουργήσαμε στα ντέρμπι (σ.σ. χάθηκαν όλα)".

Οι δυσκολίες τέτοιων παιχνιδιών είναι αναμφισβήτητες. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι οι "πράσινοι" έχουν αρκετό καιρό να παρουσιάσουν καλή εικόνα εντός παιδιάς, τότε θα ήταν εύλογη κάθε επιφύλαξη. Ομως ο προπονητής του τριφυλλιού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παιχτών και προσμένει επιστροφή στις επιτυχίες, η οποία θα συνδυαστεί με καλό θέαμα: "Εχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Εχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Πιστεύω ότι σ' αυτό το παιχνίδι θα βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο".

Εξ ορισμού ένας τέτοιος αγώνας συμπεριλαμβάνει ένταση και πάθος, ιδιαίτερα όταν οι "αιώνιοι" βρίσκονται κοντά στην κορυφή με μικρή την απόσταση μεταξύ τους. Ομως φέτος κάποιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν αναταραχή πολύ πριν το εναρκτήριο λάκτισμα. Ετσι ο κίνδυνος παρεκτροπής από τους χούλιγκαν μεγάλωσε σημαντικά. Γι' αυτό ο Β. Δανιήλ τόνισε: "Προέχει η ηρεμία. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων που εκπροσωπούν τη χώρα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος, μοναδικό πρόβλημα του "πράσινου" τεχνικού παραμένει η παρατεταμένη απουσία του Μίκλαντ. Ολοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι στη διάθεσή του και δεν αποκλείεται στην αρχική 11άδα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

  • Την Τρίτη θα φτάσει στη χώρα μας η αποστολή της Αρσεναλ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ