Τρίτη 8 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αποδεκατισμένη η Αρσεναλ

Την ισοπαλία γνώρισε για άλλη μια φορά (έκτη στο φετινό πρωτάθλημα) η αντίπαλος του Παναθηναϊκού Αρσεναλ, η οποία κόλλησε στο "μηδέν" κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι. Ετσι τα "κανόνια" παρέμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα έρθουν στην Αθήνα χωρίς οκτώ βασικούς. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα με το τριφύλλι την Τετάρτη θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Μπέργκαμπ, Ανταμς, Βιέιρα, Οφερμαρς, Πετί, Χιουζ, Γουϊντεμπεργκ, ενώ λόγω τιμωρίας δε θα αγωνιστούν οι Πάρλουρ και Ντίξον.

Πάντως στα αξιοσημείωτα αυτής της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ είναι και η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα που ανήμερα της γιορτής του πραγματοποίησε μια από τις πιο καλές του εμφανίσεις μέχρι τώρα με τη Νιούκαστλ. Ο Ελληνας διεθνής ήταν αυτός που λύτρωσε τους "ανθρακωρύχους", αφού αν και μπήκε αλλαγή στο 81 τρία λεπτά μετά ισοφάρισε σε 2 - 2 δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Με νίκες συνέχισαν στα πρωταθλήματά τους και η Λανς με την Πόρτο. Η Λανς με κορυφαίο τον Καμερουνέζου Μαρκ Φόε που επανεμφανίστηκε στην αγωνιστική δράση μετά από 8 μήνες συνέτριψε με 3 - 0 τη Στράσμπουρ. Στην Πορτογαλία η Πόρτο με γκολ του Ζαρντέλ πήρε σπουδαία νίκη επί της Τσάβες και πέρασε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε στο στρατόπεδο του Αγιαξ η νέα ισοπαλία (1 - 1 με τη Μάαστριχτ) αφού οι οπαδοί της ομάδας ξεσηκώθηκαν κατά του προπονητή Μόρτεν Ολσεν.

  • Διεξάγονται σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες του Γ γύρου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αναλυτικά τα ζευγάρια και το σκορ του πρώτου αγώνα είναι: Μαρσέιγ - Μονακό 2 - 2, Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ (2 - 1) (απευθείας μετάδοση ΕΤ 3 στις 10μμ), Μπέτις - Μπολόνια (1 - 4), Μπορντό - Γκρασχόπερς (3 - 3), Λίβερπουλ - Θέλτα (1 - 3) (απευθείας μετάδοση ΣΚΑΪ 9.45μμ), Πάρμα - Ρέιντζερς (1 - 1) (απευθείας μετάδοση ΣΚΑΪ 4.15μμ), Μπριζ - Λιον (0 - 1), Ζυρίχη - Ρόμα (0 - 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ