Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
έρχονται από εργάτες - αγρότες - νεολαία

Ξεγυμνώθηκαν μπροστά στην εργατική τάξη και τη νεολαία οι διεφθαρμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Ανήσυχα τα μεγάλα συμφέροντα παραπληροφορούσαν ασύστολα χτες από τα κανάλια, βλέποντας μόνο το μόνιμο "ντεκόρ" των "αναρχο"-χαφιέδων

  • Μαχητικά μπροστά. Σε κοινή δράση με τα άλλα λαϊκά στρώματα, με τα μικρομεσαία στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, τους αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες, την αδάμαστη ελληνική νεολαία. Οι χτεσινές μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα απέδειξαν ότι μπορούν να δράσουν όλες οι λαϊκές δυνάμεις από κοινού. Να συντονίσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τα βήματά τους. Ετσι και οι αγώνες μπορεί να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.
  • Δυναμικά μπροστά. Με συσπειρωμένες τις ταξικές δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα. Με ενότητα των εργαζομένων κατά χώρο δουλιάς και σωματείο. Ενάντια στην κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική. Ενάντια στην καταστροφική για τους εργαζόμενους και τη χώρα πορεία προς την ΟΝΕ. Ενάντια στη στυγνή μεγαλοεργοδοσία. Κόντρα στους πραγματικούς διασπαστές και υπονομευτές των αγώνων, τις διεφθαρμένες και ξεπουλημένες ηγεσίες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

ΣΕΛ.  14   -   17,   18   -   19

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ