Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Χρονοδιάγραμμα ξεπουλήματος

Στο τραπέζι ΚΑΕ, ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ και Ιονική Τράπεζα

Με τη σημαία του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας πάντα ψηλά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιταχύνει τις διαδικασίες για την προώθηση των... "άμεσων" ιδιωτικοποιήσεων.

Στα πλαίσια αυτά έχει προγραμματιστεί για σήμερα συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου και εκπροσώπων της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις διαδικασίες και το χρόνο ιδιωτικοποίησης των Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών (ΚΑΕ). Ως γνωστό, η Εθνική έχει προσληφθεί ως σύμβουλος ιδιωτικοποίησης των Καταστημάτων για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στο Χρηματιστήριο το "Ενημερωτικό Δελτίο" της "Ολύμπικ Κέτερινγκ", το οποίο θα διατεθεί σε υποψήφιους αγοραστές της εταιρίας, αφού έχει ήδη αποφασιστεί το εκ νέου ξεπούλημα της εταιρίας. Οσον αφορά την πολύπαθη Ιονική, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος, όπου και θα υπάρχουν οι όροι διεξαγωγής του νέου διαγωνισμού πώλησης της Τράπεζας. Ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Μάρτη, ενώ η όλη διαδικασία ιδιωτικοποίησης έχει παραδοθεί στην αμερικανική πολυεθνική "J. P. Morgan".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ