Παρασκευή 15 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το σίριαλ συνεχίζεται

Ο Αγαθοκλέους υπέγραψε στον Αρη αλλά η ΑΕΚ ισχυρίζεται ότι έχει την υπογραφή του και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικώς

Τη δόξα του σεναριογράφου Ν. Φώσκολου φαίνεται πως ζήλεψαν Αθηναϊκός, Αρης, ΑΕΚ και Αγαθοκλέους. Ετσι δημιούργησαν ένα σίριαλ που όπως όλα δείχνουν έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Το χειρότερο όμως όλων είναι πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνοιξε νέο μέτωπο. Οι υποθέσεις Αντριόλι, τώρα του Αγαθοκλέους και άμεσα του τερματοφύλακα Δέλλιου σε συνάρτηση με το σοβαρό τραυματισμό του Ν. Ξηροκώστα στο Χαριλάου ήδη πυροδότησαν κόντρα. Αν η βεντέτα ανάμεσα στους "κιτρινόμαυρους" του πρωταθλήματος συνεχιστεί, οι συνέπειες θα 'ναι πολύ άσχημες.

Μετά από... νυχτερινές περιπέτειες ο παίχτης υπέγραψε συνεργασία με τον Αρη, όπως ήθελε και ο Αθηναϊκός, αφού τα οικονομικά ανταλλάγματα ήταν μεγαλύτερα. Οι "κιτρινόμαυροι" του βορρά προσέφεραν στους Βυρωνιώτες περίπου 250 εκατ. δρχ., δανεικούς τους Χαριστέα, Γ. Σ. Θεοδωρίδη, Γ. Κ. Θεοδωρίδη και Χασιώτη (σύντομα θα τον αποκτήσει από τον Πιερικό), ενώ στον παίχτη περίπου 65 εκατ. δρχ. το χρόνο για τετραετές συμβόλαιο.

Απ' την πλευρά της η "Ενωση" προσέφερε περίπου 150 εκατ. δρχ. στον Αθηναϊκό και 35 εκατ. δρχ. το χρόνο στον παίχτη. Ομως ο Δ. Μελισσανίδης διαρρέει πως έχει στα χέρια του υπογεγραμμένο προσύμφωνο και μάλιστα έναντι προκαταβολής. Μαζί λοιπόν με κραυγές περί "προδοσίας" και "εκβιασμών" απειλεί να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται πως κατέχει και να στείλει την υπόθεση στην αθλητική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση αυτή ο παίχτης για διπλή υπογραφή θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός χρόνου.

Χθες από την ΑΕΚ αρνούνταν επίσημα να τοποθετηθούν, τακτική που ακολούθησε και ο παίχτης που σε σχετική ερώτηση απάντησε "ουδέν σχόλιο". Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Αρη, Λ. Ιωαννίδης, κάλυψε τον ποδοσφαιριστή τηρώντας ταυτόχρονα χαμηλούς τόνους. Αρκέστηκε να πει ότι ο Αγαθοκλέους είναι πλέον "κιτρινόμαυρος" και "δε θα 'χει ν' αντιμετωπίσει παρά μόνο τους εντός γηπέδου αντιπάλους του. Αν υπάρξουν αντίπαλοι σε γραφεία θα τους αντιμετωπίσουμε εμείς".

Οσο για τη μεταγραφή του ο Αγαθοκλέους δήλωσε: "Το πώς νιώθω με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου δεν μπορώ να το περιγράψω. Μ' έπεισαν οι άνθρωποι του Αρη ότι η ομάδα τους στα επόμενα 2 - 3 χρόνια θα είναι πρωταγωνίστρια στην Α' Εθνική και το πιστεύω, γιατί διαπιστώνω πως η διάθεση των παραγόντων είναι μεγάλη σ' όλα τα επίπεδα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ