Τρίτη 19 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές προσκλήσεις

Το ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα "Απόντες", συνεχίζοντας τις ζωντανές εμφανίσεις του, σήμερα εμφανίζεται στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 13, Ψυρρή). Στον ίδιο χώρο, από αύριο μέχρι και το Σάββατο η εξαίρετη Τυνήσια τραγουδίστρια Λάμια Μπεντιούι θα στήσει τη δική της μουσική "γέφυρα", συνδυάζοντας ακούσματα από το Λίβανο, τη Συρία, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Αίγυπτο και την Τυνησία. Τη συνοδεύουν οι: Βασίλης Τζωρτζίνης (ούτι), Νέστορας Δρούγκας (κρουστά), Ρ. Στορμ (κρουστά) και Μάνος Κουτσαγγελίδης (κανονάκι).

  • Ρεσιτάλ τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί, στις 8.30 μμ, στο Σπίτι της Κύπρου (Ηρακλείτου 10, Κολωνάκι), με την Αννα Φιλιππεδίου (τραγούδι) και τον Μανώλη Παπασηφάκι (πιάνο). Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν έργα Χέντελ, Σούμπερτ, Μέντελσον, Μότσαρτ, Πουτσίνι, Βιβάλντι, Γεωργιάδη κ.ά.
  • Αύριο, επίσης, στις 6.30 μμ, στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής, οι Σάκης Παπαδημητρίου στο πιάνο και Γεωργία Συλλαίου στα φωνητικά παρουσιάζουν έντεκα τραγούδια με ιστορία. Ενα "ταξίδι" στο χώρο και το χρόνο με"σταθμούς" τον αρχαιοελληνικό ύμνο "Εις Μούσαν", τραγούδια του Αιγαίου, της Ηπείρου, κάλαντα των Φώτων, ένα παλιό ρεμπέτικο, τραγούδια από την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ