Κυριακή 24 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σ' όλους τους εργαζόμενους με το κουπόνι της Εξόρμησης

Αρχίζει την 1η Φλεβάρη η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Μια βδομάδα πριν το ξεκίνημα της μεγάλης οικονομικής εξόρμησης, που οργανώνει πανελλαδικά το ΚΚΕ στο διάστημα 1 Φλεβάρη - 31 Μάρτη ενόψει των Ευρωεκλογών, οι οργανώσεις του Κόμματος, οι κομμουνιστές είναι πανέτοιμοι να δώσουν με πείσμα και αποφασιστικότητα κι αυτή τη μάχη για την οικονομική στήριξη του προεκλογικού αγώνα του Κόμματος. Οπως μας εξήγησαν στελέχη κομματικών οργανώσεων, τα μέλη του Κόμματος, φίλοι αλλά και απλοί εργαζόμενοι κατανοούν τη μεγάλη σημασία της Οικονομικής Εξόρμησης, το πόσο σημαντικό είναι να διαθέτει το ΚΚΕ τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους, ώστε να δώσει τη μάχη των Ευρωεκλογών, με όλες του τις δυνάμεις και όσο το δυνατόν αποφασιστικότερα. Το γεγονός αυτό κινητοποιεί όλους τους κομμουνιστές και τους ΚΝίτες για την επιτυχία της Εξόρμησης.

Ηδη, σε συνεδριάσεις των κομματικών οργανώσεων, από τις ΚΟΒ μέχρι τις οργανώσεις περιοχών, μπαίνουν τα συλλογικά, αλλά και τα ατομικά πλάνα για κάθε σύντροφο, και ταυτόχρονα καθορίζονται ενδιάμεσοι στόχοι κάλυψης και υπερκάλυψης των πλάνων στη διάρκεια της εξόρμησης. Ιδιαίτερο βάρος δίνουν όλες οι οργανώσεις και οι κομμουνιστές στην πρώτη μέρα της Εξόρμησης. Συνολικά ο στόχος είναι την πρώτη μέρα να καλυφθεί πάνω από το 20% του πλάνου, ενώ δεν είναι λίγες οι οργανώσεις που σχεδίασαν και παίρνουν εκείνα τα μέτρα που θα τους επιτρέψουν να καλύψουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

Ασφαλώς, εξηγούν σύντροφοι υπεύθυνοι για την Οικονομική Εξόρμηση, η περίοδος που περνάμε είναι δύσκολη για τους εργαζόμενους λόγω της άγριας λιτότητας, της ανεργίας κλπ. Ομως, οι κομμουνιστές είμαστε αισιόδοξοι πως θα μπορέσουμε να καλύψουμε και υπερκαλύψουμε τα σημαντικά πλάνα που έχουμε βάλει με βάση, βέβαια, τις δυνατότητες της κάθε οργάνωσης. Κι αυτή η αισιοδοξία μας βασίζεται το γεγονός ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά για να πετύχει η Οικονομική Εξόρμηση. Σ' αυτό, πιστεύουμε ότι συνηγορεί το γεγονός ότι ο απλός κόσμος, οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι αγρότες και η νεολαία περισσότερο από ποτέ, τώρα, εκτιμούν το μοναδικό αγώνα του ΚΚΕ για τα συμφέροντα του λαού, των εργαζομένων και επομένως περισσότεροι, που προσβλέπουν στον αγώνα του για τη στήριξη του δικού τους, είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν και από το υστέρημά τους το ΚΚΕ. Χρειάζεται φυσικά να κινητοποιηθεί όλη η οργάνωση, ώστε να απευθυνθούμε σε περισσότερους από κάθε άλλη φορά εργαζόμενους, και φίλους για να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις του Κόμματος και να ζητήσουμε, εκτός από την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ και την οικονομική ενίσχυσή του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για την οργάνωση της άμιλλας στην Οικονομική Εξόρμηση (2015-12-25 00:00:00.0)
Αποφασιστικά για την υπερκάλυψη των πλάνων (2007-12-09 00:00:00.0)
Οι γιορτές να αξιοποιηθούν για την κάλυψη (2005-12-29 00:00:00.0)
Να γίνει το βήμα προς την κάλυψη (2005-12-22 00:00:00.0)
Αποδέχεται την πρόσκληση άμιλλας (1997-12-19 00:00:00.0)
Να χαιρετίσουμε νωρίτερα την υπερκάλυψη (1996-04-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ