Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κι όλη νύχτα μέτραγαν...

ΕΝΑ τρακτέρ, δύο τρακτέρ, τρία τρακτέρ, τέσσερα, πέντε, έξι, εφτά, δεκαεφτά, εκατό δεκαεφτά, χίλια εκατό δεκαεφτά! Είναι πολλά Θόδωρεεεε!!!

****

Κάποιοι μετράνε προβατάκια και κοιμούνται, αλλά στην κυβέρνηση πια μετράνε ...τρακτεράκια και ΔΕΝ κοιμούνται!

****

Διότι καλά κοιμότανε μέχρι τώρα ο Σημίτης, αφού του λέγανε οι επιτελείς του ότι είναι 100 - 200 τρακτέρ, αλλά χτες ...έκατσε (θέλοντας και μη) και τα μέτρησε.

****

Αυτό που δεν κατάλαβε, όμως, είναι ότι, όσο δεν αλλάζει μυαλά, θα μετράει κι άλλα, όλο και περισσότερα.

****

ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ υπουργός Δικαιοσύνης ο Γιαννόπουλος, όλο και πιο πολύ ...εκσυγχρονίζονται οι αρχές της δικαιοσύνης και της τάξης στη χώρα. Οι τελευταίες "διαταγές" που έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλία είναι χαρακτηριστικές.

****

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 2 ατόμων, οι μετακινήσεις παντός είδους οχημάτων, οι μετακινήσεις γενικώς. Για την κυκλοφορία μετά τη δύση του ηλίου, δεν είπανε τίποτε ακόμα, αλλά ...καλομελέτα κι έρχεται.

****

Ισως να σχεδιάζουν και τον "κατ' οίκον περιορισμό" όσων είναι αγρότες, ή έχουν συγγένεια μέχρι και δευτέρου βαθμού με αγρότες...

****

Α, και μη σχολιάσει κανείς ότι όλα αυτά του θυμίζουν κάτι ...από χούντα, διότι και αυτό απαγορεύεται. Θεωρείται προσβολή στο θεσμό του υπουργού Δικαιοσύνης.

****

Παρεμπιπτόντως, εδώ, να αναφέρουμε ότι, εκτός από τους αγρότες, ο Βαγγέλης έφαγε "μπλόκο" κι από τους δικαστικούς, που, με απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, αποφάσισαν να του αφαιρέσουν τη δυνατότητα να τους μεταθέτει όπου θέλει...

****

ΚΙ ΕΝΩ στους κάμπους γίνεται χαμός, στην ΑΘήνα, τα ΜΑΤ βαρέσανε και τους φοιτητές των ΤΕΙ Λογιστικής. Προφανώς, η κυβέρνηση αναπτύσσει γενικότερα την ...επικοινωνιακή της πολιτική σε όλα τα μέτωπα.

****

ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του ελληνικού αθλητισμού, χαρακτήρισαν την εξάρθρωση σπείρας παράνομων στοιχημάτων. Βέβαια, μέχρι τώρα νομίζαμε ότι το χρήμα και η αισχροκέρδεια δεν έχουν να κάνουν με τα σπορ. Οσοι παράγοντες παντός είδους ασχολούνταν μ' αυτά, το κάνανε για τα ...Ολυμπιακά ιδεώδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ