Τρίτη 11 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ψάχνει λύσεις για Βοσνία

Τελευταία σημαντική πρόβα ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ '98, αποτελεί για την Εθνική ομάδα το φιλικό με την Πορτογαλία (19/2, Ν. Φιλαδέλφεια). Ετσι ο Κ. Πολυχρονίου στις κλήσεις του συμπεριέλαβε όλους τους παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Παρόντες οι ξενιτεμένοι Τσάρτας, Δώνης ενώ επανήλθε ο Ανατολάκης αντί του Κωνσταντινίδη που είναι ο τρίτος (Κασάπης, Νταμπίζας οι άλλοι δύο) από τους τιμωρημένους. Την 20άδα συμπληρώνουν οι Ατματσίδης, Βλάχος, Κωστής, Νικολαϊδης, Μπατίστα, Καραταϊδης, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος, Βρύζας, Μιχόπουλος, Πουρσανίδης.

Κύριο μέλημα του ομοσπονδιακού τεχνικού η αντικατάσταση των τριών. Αν και δεν έχει οριστικοποιήσει το σχήμα που θα παρατάξει στη Βοσνία, σκέπτεται ως στόπερ να παίξει ο Βλάχος και το κενό του Κωνσταντινίδη να καλύψει ο Πουρσανίδης. Η αριστερή πλευρά είναι "ερυθρόλευκη" υπόθεση αφού θ' αγωνιστούν Καραταϊδης ή Γεωργάτος.

  • Από ατυχία η Εθνική ομάδα νέων έχασε απ' την αντίστοιχη της Πορτογαλίας με 2 - 1 και δεν κατέκτησε την τρίτη θέση στο οκταεθνές τουρνουά "Μερίντιαν Καπ". Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα, προηγήθηκε με τον Πατσατζόγλου (28) αλλά ισοφαρίστηκε απ τον Μέντεζ (77). Είχε τρία δοκάρια με τους Κωνσταντινίδη (82, 90), Βακουφτσή (86) και στο 12 της παράτασης δέχτηκε το 2 - 1 με τον Σαμπρόσα. Ο "ξαφνικός θάνατος" χάρισε στην "οικοδέσποινα" την τρίτη θέση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ