Κυριακή 16 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Τρικυμία στην κορυφή

Αύριο στο Φάληρο το ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό και Δόξα Βύρωνα

Ντέρμπι κορυφής γίνεται αύριο, αφού ο Εθνικός υποδέχεται στο Στάδιο Καραϊσκάκη τη Δόξα Βύρωνα και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 20ή αγωνιστική της Β Εθνικής.

Οι δεύτεροι της βαθμολογίας Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια απωλειών, αφού οι μνηστήρες των τριών προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία ολοένα και πληθαίνουν. Ετσι, με νίκη εδραιώνονται για τα καλά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ παραμένουν "ζωντανοί" στο κυνήγι του πρωτοπόρου Πανιωνίου. Από την άλλη, οι Βυρωνιώτες που είναι τρίτοι, αν αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο κάνουν ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την πραγματοποίηση του ονείρου της Α Εθνικής.

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας τους Αργους, όπου ο Παναργειακός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος απέναντι στους Βολιώτες, που τελευταία βρίσκονται σε αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Πανελευσινιακός - Προοδευτική, Παναργειακός - Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός, Παναιτωλικός - Πύργος, Δόξα Δράμας - Λάρισα. Ολα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 15.00. Ο αγώνας ΕΑΡ - Νάουσα θα αρχίσει στις 14.30. Τη Δευτέρα θα γίνουν τα παιχνίδια: Καλαμαριά - Γιάννινα (20.00 απ' ευθείας από την ΕΤ-3), Εθνικός - Δόξα Βύρωνα (17.00 απ' ευθείας ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ