Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κυβέρνηση των χαριστικών ρυθμίσεων

Κάθε μέρα που περνάει η κυβέρνηση Σημίτη δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και το "θεό που πιστεύει". Την ίδια στιγμή που η αδιαλλαξία της απέναντι στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, των αγροτών, των συνταξιούχων ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, την ίδια στιγμή συνεχίζει να φέρνει τη μία μετά την άλλη χαριστικές διατάξεις για την οικονομική ολιγαρχία, με τις οποίες παραγράφει χρέη - εκατοντάδων δισ. - προς το δημόσιο. Προχτές το βράδυ, σειρά είχε τροπολογία του υφυπουργού Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκη, με την οποία διαγράφονται χρέη συγκεκριμένων φαρμακευτικών εταιριών προς το δημόσιο, το ύψος των οποίων ο "εκσυγχρονιστής" υφυπουργός δε θέλησε να αποκαλύψει. Μπορεί η τροπολογία να αποσύρθηκε αλλά είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση Σημίτη θα πράξει το καθήκον της απέναντι στα μεγάλα αφεντικά.

Από την άλλη, οι θλιβεροί προπαγανδιστές μάς ζαλίζουν καθημερινά ότι η "οικονομία δεν αντέχει" για αυξήσεις στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, για επιδοτήσεις στους αγρότες κλπ.

Ομως, δεν μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους του μόχθου, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στήσουν πολλά "μπλόκα" στην πολιτική της κυβέρνησης, που πλήττει τα συμφέροντά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ