Πέμπτη 27 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αλαλούμ στα αποδυτήρια

"Μπάχαλο" επικράτησε στα αποδυτήρια των δυο ομάδων μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Αιτία δυο αποφάσεις που δυσκόλεψαν το έργο των δημοσιογράφων οι οποίοι περίμεναν περίπου μιάμιση ώρα για να πάρουν δηλώσεις από τους προπονητές. Η μια αφορούσε την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μη γίνει κοινή συνέντευξη Τύπου και από την άλλη η απόφαση του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη να μην εισέλθουν οι δημοσιογράφοι στο χώρο των αποδυτηρίων.

Παρ' όλα αυτά μετά από αρκετή ώρα και ταλαιπωρία οι δυο προπονητές έκαναν δηλώσεις "στο πόδι".

Οσον αφορά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή από δω και πέρα, αφού, όπως τόνισε, ο αποκλεισμός θα επηρεάσει την ομάδα, αλλά όλοι θα πρέπει να φανούνε δυνατοί, ώστε να ξεπεραστεί εύκολα.

"Πριν το παιχνίδι πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αν και είχαμε περισσότερο χώρο στη διάθεσή μας εντούτοις δεν τον αξιοποιήσαμε. Μπορεί με την αποβολή του Μανωλά οι ελπίδες μας να αναπτερώθηκαν, αλλά το γκολ της ΑΕΚ μας είχε φορτώσει ήδη με πολύ άγχος" επισήμανε για το χτεσινό παιχνίδι ο Ντούσκο.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Πέτρος Ραβούσης δήλωσε μετά τον αγώνα: "Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Νωρίς να μιλάμε για τελικό, αλλά θα πρέπει να παίξουμε όμως έτσι και εκεί, ώστε η σημερινή μας προσπάθεια να αποφέρει καρπούς. Το αποτέλεσμα προήλθε από τον σωστό και πειθαρχημένο τρόπο που παίξαμε. Πρόκριση με 2 νίκες επί του Ολυμπιακού τα λέει όλα". Οσον αφορά το κλίμα που συνάντησε ο κόουτς της Ενωσης στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Π. Ραβούσης δεν το θεώρησε κάτι το ιδιαίτερο. "Κανένα πρόβλημα δε συναντήσαμε. Κάποια μικροπράγματα συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ