Πέμπτη 4 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Χαμηλοί τόνοι από Μπλαχίν

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε χτες ο Μπλαχίν και με τα λόγια του κάλεσε άπαντες να κάνουν το ίδιο. Βλέπετε, η υπέρμετρη χαρά που επικρατεί στην ΑΕΚ από τη νίκη στο ντέρμπι και τη μεταγραφική ενίσχυση μπορεί να επιφέρει χαλάρωση και να δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις στη συνέχεια: "Η μεγάλη ευφορία δε μ' αρέσει. Αν πάρουμε τον τίτλο ή "βγούμε" στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλιστα να πανηγυρίσουμε. Πήραμε 3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό αλλά αύριο δεν πρέπει να χάσουμε από υποδεέστερο αντίπαλο".

Συμφωνεί πως η ΑΕΚ είναι εντός στόχων. Οσο για το βάρος που ίσως δημιουργεί η διαφορά από την κορυφή: "Μόνοι μας το δημιουργήσαμε αφού κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Καλύτερα λοιπόν κάθε Κυριακή να παίζουμε ντέρμπι". Ο Μπλαχίν χαρακτήρισε τις μεταγραφές ουσίας, παραδέχτηκε πως περισσότερο έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα είναι οι "Αγγλοι" (Ρε, Μέντεζ) και απαντώντας στους αμφισβητίες δήλωσε ότι όλοι ήταν επιλογές του. Επίσης παραδέχτηκε πως η πληθώρα παιχτών θα δημιουργήσει μουρμούρες και ζήτησε απ' όλους "δουλιά για να μπαίνουν στη 18άδα".

Τόνισε πως στηρίζει και υπολογίζει τους παλιούς, "που κέρδισαν ΠΑΟ, Αρη, Ολυμπιακό". Περιμένει με την προσθήκη των νέων παιχτών η ΑΕΚ να πρεσάρει περισσότερο, ν' αναπτύσσεται ταχύτερα και να βελτιώσει τις επιδόσεις της στις "στημένες" φάσεις. Τέλος, εξήρε τη στάση των φιλάθλων αλλά ζήτησε υπομονή και πίστωση χρόνου.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ καρδιοχτύπησαν για λίγο χτες αφού οι ομοσπονδίες Αγγλίας και Αυστραλίας αρνήθηκαν να στείλουν τις μπλε κάρτες Ρε, Μέντεζ, Τσέκολι υποστηρίζοντας πως δεν έχουν αποκτηθεί από την ΑΕΚ. Οπως αποδείχτηκε όλα οφείλονταν στη βιασύνη των "κιτρινόμαυρων" να ζητήσουν τα πιστοποιητικά. Αρσεναλ και Γουλβς Μελβούρνης δεν είχαν ενημερώσει τις οικείες ομοσπονδίες, κάτι που έγινε (Αγγλία) ή θα γίνει σήμερα (Αυστραλία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ