Πέμπτη 4 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
"Ανάσταση" Ολυμπιακού στην Ιταλία

Βλέπει πρόκριση στο φάιναλ φορ μετά τη νίκη στη Μόντενα

Φως στο τούνελ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ βλέπει ο Ολυμπιακός μετά την εκπληκτική προχτεσινή του νίκη στη Μόντενα με 3 - 0 (29 - 27, 25 - 21, 25 - 21). Οι ερυθρόλευκοι που μετά από τις δύο ήττες που είχαν υποστεί στη Γερμανία και στη Γαλλία δεν είχαν κανένα περιθώριο απώλειας. Παίζοντας έτσι με την πλάτη στο τοίχο έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση με κορυφαίους τους Ντράγκοβιτς - Γκιούρδα (σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Γκατζέτα Ντέλο Σπορ") και εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες της Μόντενα πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους σε 53'! Η Μόντενα έπαιζε χωρίς τον περίφημο Ολλανδό Βαν Ντε Γκουρ και τον Ούγγρο Καντόρ. ενώ στο τέλος του πρώτου σετ τραυματίστηκε ο Αντρέα Τζιάνι που αντικαταστάθηκε από τον Κουβανό Γκάτο, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στο φάιναλ φορ θέλει τρεις νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια με Νόλικο (Βελγ.), Ζεβενχούιζεν (Ολλ.) εντός και Εσπίνιο (Πορτ.) εκτός, και ταυτόχρονα ένα ευνοϊκό συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Οι γυναίκες

Ενα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ έκαναν χτες ο ΠΑΟ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και τα Βριλήσσια στο Κύπελλο Κυπελλούχων. Οι πράσινες πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας χτες στο κλειστό της Λεωφόρου επί της βελγικής Αστερίξ με 3 - 1 (21 - 25, 25 - 22, 25 - 16, 25 - 13). Ετσι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 β.

Το αήττητό τους μετά από τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο διατήρησαν και τα Βριλήσσια που κέρδισαν χτες στην Ολλανδία τη Φέερτ με 3 - 0 (25 - 19, 25 - 19, 25 - 18).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ