Κυριακή 7 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνες αποστολές

Δύσκολη αποστολή περιμένει τους πρωτοπόρους της Β Εθνικής αφού στη σημερινή 19η αγωνιστική δίνουν κρίσιμα παιχνίδια χωρίς να έχουν το περιθώριο απωλειών.

Η Καλλιθέα αντιμετωπίζει τον Εδεσσαϊκό και υπό άλλες συνθήκες ίσως και να ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Το γεγονός όμως ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο στάδιο του Βόλου μοιράζει τις πιθανότητες αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Στον Βύρωνα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Καλαμάτα που κοντράρεται με τον γηπεδούχο Αθηναϊκό και θέλει να φύγει αλώβητη προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας των Σερρών όπου ο Πανσερραϊκός που καίγεται για τους βαθμούς, αφού βρίσκεται σε δυσμενή θέση, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεχωριστή αίγλη έχει και το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ της Νίκης Βόλου και των Τρικάλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Καλλιθέα - Εδεσσαϊκός, Πιερικός - Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου - Τρίκαλα, Αθηναϊκός - Καλαμάτα, Ιάλυσος - Δόξα Βύρωνα, Αναγέννηση Καρδίτσας - Λάρισα, Αγ. Νικόλαος - Καλαμαριά (14.15), Σέρρες - Γιάννινα. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ